Volledig elektrisch

Volledig elektrisch

Ben jij opzoek naar een volledig elektrische leaseauto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou een groot aanbod elektrische leaseauto’s, van een compacte stadsauto tot een ruime SUV. Welke elektrische auto past het beste bij jou?

Leaseprijs
251
1786
Accucapaciteit
0 kWh
111,8 kWh
Actieradius
0 km
663 km
Catalogusprijs
17070
146860

Voordelen volledig elektrisch leasen

Het leasen van een elektrische auto kent veel voordelen. Een elektrische auto is namelijk beter voor het milieu doordat er geen CO2 wordt uitgestoten. Op deze manier kun jij een steentje bijdragen aan een beter milieu, wie wil dat nou niet? Hiernaast profiteer je ook van een lager bijtellingspercentage, voor 2021 is dit percentage 12% en voor 2022 is dit percentage 16% tot een cataloguswaarde van €40.000,-. Lees meer over de voordelen van een elektrische leaseauto!

De actieradius hoeft geen probleem te zijn!

Tegenwoordig neemt de actieradius van elektrische auto’s steeds verder toe. De meeste auto’s kunnen rond de 300 kilometer komen met een volle accu, uiteraard is dit niet voor elk model hetzelfde. Er zijn namelijk elektrische auto’s die tot wel 600 kilometer actieradius hebben. Wanneer je een lange rit moet maken met een auto die een wat kleinere actieradius heeft dan is dit alsnog geen probleem. Nederland loopt namelijk voorop in Europa als het gaat om de laadmogelijkheden. Wanneer je ervoor kiest om bij ons een laadpas mee te nemen in het leasecontract dan krijg je toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa via NewMotion. Lees meer over het opladen van een elektrische auto.

Geen grote investeringen en risico’s

Elektrische auto’s zijn in aanschaf vaak duurder dan auto’s met een verbrandingsmotor, dit komt voornamelijk door de kostbare accu’s. Dit maakt het aanschaffen van een elektrische auto vaak minder aantrekkelijk, kies daarom voor het full operational leasen van een elektrische auto. Je weet voor een vast bedrag per maand waar je aan toe bent, alle kosten aan de auto zitten hierbij inbegrepen (behalve de elektriciteitskosten).


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind