DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe e-408

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe e-408

Maak kennis met de nieuwe Peugeot e-408. Deze eerste volledig elektrische uitvoering van de 408 is binnenkort bij DirectLease te bestellen! Wil jij op de hoogte blijven van de e-408? Kijk dan snel verder.

Benzine en plug-in hybride uitvoeringen: nu al samen te stellen

Ben je nu al enthousiast over de Peugeot 408? Goed nieuws! De benzine- en hybride uitvoeringen van de Peugeot 408 zijn al beschikbaar en kun je direct bij DirectLease samenstellen. Ontdek de mogelijkheden en stel jouw ideale Peugeot 408 samen.

DirectLease Benzine en plug-in hybride uitvoeringen: nu al samen te stellen

Kenmerken van de elektrische Peugeot 408

Untitled design 57

Interieur en technologie

Het interieur van de e-408 is ontworpen met de nieuwste technologieën van Peugeot, waaronder het 'i-Cockpit' instrumentencluster, een 10-inch centraal touchscreen en een aanraakgevoelig paneel met sneltoetsen. Het interieur biedt ook een Focal-stereo-installatie met 10 luidsprekers, matrix-LED-koplampen en draadloos opladen voor smartphones. Daarnaast beschikt de e-408 over geavanceerde rijhulpsystemen die ondersteund worden door zes camera’s en negen radars​.

bagageruimtebak kunststof peugeot 408

Praktische bruikbaarheid

De Peugeot e-408 heeft, net als de 408, een praktische achterklep en een bagageruimte van 471 liter, wat kan worden uitgebreid tot 1.545 liter met neergeklapte achterbank. Dit maakt de e-408 niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel voor dagelijks gebruik en langere reizen​.

Untitled design 56

Rijdynamiek en comfort

Dankzij het EMP2-platform biedt de e-408 een comfortabele rit met een uitstekende wegligging. De auto heeft een compact stuurwiel en een semi-autonome rijfunctie, wat bijdraagt aan het rijcomfort, vooral tijdens lange ritten en in druk verkeer. De hybride varianten bieden een indrukwekkende acceleratie en kunnen tot 135 km/u volledig elektrisch rijden, wat de efficiëntie en stilte van de aandrijflijn benadrukt​

Zodra de e-408 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease Peugeot e-408 zakelijk leasen
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner