Reparatie en onderhoud

Premium Service!

Is jouw leaseauto aan onderhoud toe? Kies dan voor Premium Service!

Geen enkele bestuurder zit erop te wachten: een auto die jou in de steek laat. Vandaar dat jouw leaseauto jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat dit goed gebeurt, ook willen wij het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk maken. Om jullie goed en snel weer ‘op weg’ te helpen, bieden wij een nieuw gratis pakket aan: Premium Service!

Wat is Premium Service?

Als jouw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, wil je niet:

  • Weken moeten wachten op een afspraak.
  • Een dag niet mobiel zijn.
  • Fors moeten betalen voor vervangend vervoer.

Dat begrijpen wij maar al te goed! Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Van Mossel. Dit heeft geresulteerd in een Premium Service pakket. Met dit pakket bieden wij net dat beetje meer service!

De voordelen voor jou

Als je ervoor kiest om het onderhoud bij een Van Mossel Premium Service Center te laten uitvoeren, profiteer jij van de volgende voordelen:

  1. Het is gratis! We willen je graag bedanken omdat jij onze klant bent.
  2. Je kunt snel en eenvoudig online een afspraak maken. De afspraak vindt binnen drie werkdagen plaats.
  3. Jouw leaseauto wordt gratis opgehaald en teruggebracht (<20km van een werk- of privélocatie). Het tijdstip kun je zelf aangeven.
  4. OF u krijgt GRATIS een VERVANGENDE auto (type Opel Karl, VW Up!) voor de eerste dag. Onderhoud is bijna altijd binnen een dag geregeld.
  5. Jouw auto komt blinkend terug. Zowel de binnen- als buitenkant krijgt een schoonmaakbeurt.

Let op: Punten 3,4 en 5 gelden alleen voor een onderhoudsbeurt. Wanneer jouw leaseauto voor een APK keuring of bandenwissel langskomt, kun je hier helaas geen gebruik van maken.

Plan direct een onderhoudsafspraak

DirectLease Premium Service!

Zomer/winterbanden

Plan snel en eenvoudig online een afspraak voor het wisselen van jouw zomer- en winterbanden. Heb je al eerder de banden van je leaseauto gewisseld? Dan is het noodzakelijk om met dezelfde bandenleverancier contact op te nemen. Deze leverancier heeft je bestaande winterbanden namelijk nog in opslag. Heb je winterbanden opgenomen in je leasecontract? Dan heb je gedurende de looptijd van het contract recht op zes winterbanden.

Je kunt richting de winterperiode voor het plaatsen van winterbanden een afspraak maken bij je dealer of de leverancier die je winterbanden in opslag heeft. Wij raden je aan om tijdig een afspraak te maken in verband met de grote vraag naar winterbanden.

Let op! Winterbanden slijten sneller dan zomerbanden, zeker bij een temperatuur van boven 7 graden Celsius. Wissel daarom tijdig je winterbanden om voor zomerbanden. Wij adviseren je de periode van begin november tot eind maart aan om op winterbanden te rijden.

Plan direct een bandenwissel

DirectLease Zomer/winterbanden

Ruitschade

DirectLease werkt voor herstel en vervanging van je autoruit samen met een aantal professionele dienstverleners.

Voor ruitschade bel je direct +31(0)88 0870150

Je kunt direct een afspraak maken. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren, om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt en je de hele voorruit moet laten vervangen. Een sterreparatie is voor jou in de meeste gevallen gratis, een autoruit vervangen heeft vaak gevolgen voor je eigen risico.

DirectLease Ruitschade

Pechhulp

Directlease maakt voor haar pechservice in binnen- en buitenland gebruik van de diensten van de ANWB.

Je kunt in Nederland bellen met: 0592 390 537, en in het buitenland: +31(0)70 314 50 68
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner