Inleveren leaseauto of voorloop/shortlease auto

Vóór het inleveren

DirectLease laat de leaseauto’s transporteren door haar eigen transportafdeling of door een onafhankelijk chauffeursbureau. Wij verzoeken je minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum een afmeldopdracht in te dienen.

Afmelden leaseauto Afmelden voorloop / shortlease auto 

Alleen bij volledig ingevulde en tijdig ingediende transportformulieren kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Mocht transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan zal contact met jou of jouw wagenparkbeheerder opgenomen worden. Bij het inleveren van de leaseauto belasten wij € 85,- van de transportkosten door. Wanneer je een nieuwe, vervangende bestelling bij ons hebt geplaatst, nemen wij deze kosten voor onze rekening. 

Op de dag van inleveren

Zorg ervoor dat alle bij de leaseauto behorende zaken en documenten aanwezig zijn op het moment van inname, denk hierbij aan:

  • alle sleutels inclusief afstandsbediening en het complete kentekenbewijs
  • de navigatiesoftware (alle CD’s) en eventueel het alarmcertificaat, vergeet niet om de persoonlijke data in je (geïntegreerde) navigatie te wissen
  • het onderhoud- en instructieboekje
  • de volledige boorduitrusting (krik, reservewiel, gereedschap, etc.)
  • alle accessoires die zijn opgenomen in het leasecontract

Heb je ervoor gekozen dat de leaseauto wordt opgehaald, houd er dan rekening mee dat de auto over genoeg brandstof beschikt of opgeladen is. Dit betekent dat er minimaal 200 kilometer mee gereden kan worden.

DirectLease Op de dag van inleveren

Na het inleveren

Na aankomst van de leaseauto op het Remarketing terrein wordt een digitaal innamerapport opgesteld door Autoinspectie.nl. met hierin alle relevante opmerkingen en geconstateerde schades. Autoinspectie.nl is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het innemen en schouwen van leaseauto’s.

Hoe de auto beoordeeld wordt lees je in het "Innameprotocol leaseauto"

Het innamerapport vormt de basis voor een eventuele doorbelasting van niet gemelde, onacceptabele schades. Autoinspectie.nl registreert, rapporteert en transporteert. DirectLease is degene die uiteindelijk bepaalt of er sprake is van waardevermindering vanwege de geconstateerde schade bij inname.

Afmelden leaseauto Afmelden voorloopauto

Afronding

Voor alle aanwezige schades die bij inname aanwezig maar niet gemeld zijn kunnen kosten doorbelast worden. Dit geldt ook voor alle bovengenoemde niet ingeleverde zaken die onderdeel uitmaken van de leaseovereenkomst.

Het innamerapport kun je inkijken. Vul het kenteken en de referentiecode in van de auto die je wilt bekijken. Heeft de auto geen kenteken, vul dan het chassisnummer in.

Inspectierapport bekijken

Vul het kenteken en de referentiecode in van de auto die je wilt bekijken.

Heeft de auto geen kenteken, vul dan het chassisnummer in.

Kenteken:
 

Overname huidige leaseauto

Ben jij geïnteresseerd, of ken je iemand die interesse heeft in jouw huidige leaseauto? Dan kun je dit telefonisch of per e-mail kenbaar aan ons maken.

Telefoon: 0541-571 710
E-mail: info@directlease.nl

Tip: Geef aan wat de te verwachten kilometerstand is bij het aflopen van het contract en wij zorgen vervolgens voor een financieel aantrekkelijke aanbieding. (maximaal 4 maanden voor het aflopen van het leasecontract)

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner