Inleveren leaseauto / voorloopauto

Inleveren leaseauto / voorloopauto

Voor het inleveren

DirectLease laat de leaseauto’s transporteren door haar eigen transportafdeling of door een onafhankelijk chauffeursbureau. Wij verzoeken je minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum een afmeldopdracht in te dienen.

Afmelden leaseauto Afmelden voorloopauto

 

Alleen bij volledig ingevulde en tijdig ingediende transportformulieren kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Mocht transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan zal contact met jou of jouw wagenparkbeheerder opgenomen worden. Bij het inleveren van de leaseauto belasten wij € 85,- van de transportkosten door. Wanneer je een nieuwe, vervangende bestelling bij ons hebt geplaatst, nemen wij deze kosten voor onze rekening. 

Op de dag van inleveren

Zorg ervoor dat alle bij de leaseauto behorende zaken en documenten aanwezig zijn op het moment van inname, denk hierbij aan:

  • alle sleutels inclusief afstandsbediening en het complete kentekenbewijs
  • de navigatiesoftware (alle CD’s) en eventueel het alarmcertificaat, vergeet niet om de persoonlijke data in je (geïntegreerde) navigatie te wissen
  • het onderhoud- en instructieboekje
  • de volledige boorduitrusting (krik, reservewiel, gereedschap, etc.)
  • alle accessoires die zijn opgenomen in het leasecontract

Heb je ervoor gekozen dat de leaseauto wordt opgehaald, houd er dan rekening mee dat de auto over genoeg brandstof beschikt of opgeladen is. Dit betekent dat er minimaal 200 kilometer mee gereden kan worden.

Na het inleveren

Na aankomst van de leaseauto op het Remarketing terrein wordt een digitaal innamerapport opgesteld door Autoinspectie.nl. met hierin alle relevante opmerkingen en geconstateerde schades. Hoe de auto beoordeeld wordt lees je in dit Innameprotocol leaseauto. Autoinspectie.nl is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het innemen en schouwen van leaseauto’s.

Het innamerapport vormt de basis voor een eventuele doorbelasting van niet gemelde, onacceptabele schades. Autoinspectie.nl registreert, rapporteert en transporteert. DirectLease is degene die uiteindelijk bepaalt of er sprake is van waardevermindering vanwege de geconstateerde schade bij inname.

 

Afmelden leaseauto Afmelden voorloopauto

Afronding

Voor alle aanwezige schades die bij inname aanwezig maar niet gemeld zijn kunnen kosten doorbelast worden. Dit geldt ook voor alle bovengenoemde niet ingeleverde zaken die onderdeel uitmaken van de leaseovereenkomst.

Het innamerapport kun je inkijken. Vul het kenteken en de referentiecode in van de auto die je wilt bekijken. Heeft de auto geen kenteken, vul dan het chassisnummer in.

Overname huidige leaseauto

Ben jij geïnteresseerd, of ken je iemand die interesse heeft in jouw huidige leaseauto? Dan kun je dit telefonisch of per e-mail kenbaar aan ons maken. 

Telefoon: 0541-571710
E-mail: info@directlease.nl

 Tip: Geef aan wat de te verwachten kilometerstand is bij het aflopen van het contract en wij zorgen vervolgens voor een financieel aantrekkelijke aanbieding. (maximaal 4 maanden voor het aflopen van het leasecontract)


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind