Schade

Schade gereden? Dat is vervelend maar het kan gebeuren.
Kan de auto niet meer rijden? Bel dan met DirectLease:0541-571 710 (buiten kantooruren word je automatisch doorgeschakeld naar de ANWB).

Ruitschade

DirectLease werkt voor herstel en vervanging van je autoruit samen met een aantal professionele dienstverleners.

Voor ruitschade bel je direct met Van Mossel Autoglas Service +31(0)88 0870150

Je kunt direct een afspraak maken. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren, om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt en je de hele voorruit moet laten vervangen. Een sterreparatie is voor jou in de meeste gevallen gratis, een autoruit vervangen heeft vaak gevolgen voor je eigen risico.

DirectLease Ruitschade

Schade melden

Schade moet binnen 5 werkdagen bij DirectLease worden gemeld. Hiervoor moet je een Europees Schadeformulier (SAF) invullen en ondertekenen. Zorg voor een duidelijke vermelding van e-mailadressen en telefoonnummers. 

Lease je zakelijk? Dan is het goed om te weten dat niet gemelde schades bij het inleveren van de leaseauto worden doorbelast aan jouw werkgever.

Een schadeformulier invullen, hoe doe ik dat?

 

Met Smartphone

Als je een smartphone hebt, kan de schade ook gemeld worden via www.mobielschademelden.nl of download de app mobielschademelden.nl: via de Google Play Store, of via de Apple App Store.

Let op! De app mobielschademelden.nl is niet te gebruiken als de tegenpartij (betrokken voertuig) een buitenlands kenteken heeft. Gebruik dan het Europees Schadeformulier (SAF).

Via e-mail

  1. Download het schadeformulier en sla deze op.
  2. Vul het schadeformulier in en sla deze opnieuw op zodat je wijzigingen bewaard worden.
  3. Verstuur het ingevulde formulier naar: schade@directlease.nl.

Heb je een procesverbaal of een getuigenverklaring, stuur deze dan mee! Na verwerking van het schade-formulier neemt één van onze schadeherstellers contact met je op. Je ontvangt per e-mail een bericht bij welk schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt de auto gerepareerd kan worden.

Let op! Na iedere niet verhaalbare schade wordt direct het geldend eigen risico in rekening gebracht. 

Ongeval in het buitenland

Schakel na een ongeval altijd de politie in en laat een proces-verbaal opstellen, zeker in Oost-Europese landen en landen als Turkije en Marokko. Anders loop je het risico problemen te krijgen bij het verlaten van het land. Bel ook altijd direct met de Alarmcentrale van DirectLease +31(0)70 314 50 68.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner