DirectLease DirectLease: de leasespecialist voor mobiliteit in het buitenland.

DirectLease: de leasespecialist voor mobiliteit in het buitenland.

Expertise die jouw taal spreekt.

Het is niet altijd even eenvoudig voor een bedrijf om een leasecontract af te sluiten in het buitenland. Vaak opereren de lokale leasemaatschappijen niet internationaal en ben je aangewezen op meerdere partijen met administratieve rompslomp als gevolg.

Wij bieden een duidelijk contract met begrijpelijke voorwaarden, dus zonder verrassingen achteraf.

DirectLease Expertise die jouw taal spreekt.

Heb jij (snel) een leaseauto nodig in het buitenland?

Bekijk DirectLease.eu voor meer over internationaal leasen

Ons internationale team

Wil je meer weten over internationaal leasen? Ons internationale DirectLease team helpt je graag verder!

Wat houdt een full operational leasecontract in?

Wij begrijpen dat je geen omkijken wilt hebben naar jouw zakelijke leaseauto. Als je voor international car lease van DirectLease kiest, lease je full operational. Dit betekent dat alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen bij het contract inbegrepen zijn. Makkelijker gezegd: alleen de brandstofkosten en boetes zijn voor eigen rekening.

Zorgen maken behoort tot het verleden.
Onze slogan is niet voor niets: Direct weten waar je aan toe bent!

Lees meer op DirectLease.eu

DirectLease Wat houdt een full operational leasecontract in?

Waarom kiezen voor international car lease van DirectLease?

 • Communicatie in eigen taal
  We hebben vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Hierdoor is er altijd iemand die kan communiceren in jouw moedertaal. Daarnaast hebben wij ook Engels- en Franstalige collega’s in dienst.
 • Import en export wordt geregeld
  Stel je hebt een medewerker die een auto leaset in Duitsland en zijn/haar baan opzegt. Dan zit je met een ‘extra’ auto. Normaal gesproken betekent dit dus afkopen van het contract en dat is erg duur! Maar niet bij DirectLease! In veel gevallen kunnen we deze auto voor jou naar België of Nederland halen, zodat een andere collega erin kan rijden. Samen zorgen we ervoor dat jij geld bespaart. Dat noemen wij nu een echte win-winsituatie!
 • Fiscale ondersteuning
  Wat zijn de fiscale valkuilen van internationaal leasen? Wat zijn de voordelen en hoe kun je daarvan profiteren? Onze specialisten voorzien je graag gratis van de juiste adviezen.
 • Auto zelf samenstellen
  Wil je een auto leasen in Duitsland of België? Maak dan vooral gebruik van onze calculatiemodule. Hiermee kun je de gewenste auto zelf samenstellen en bestellen. Of je vraagt ons om hulp, dat mag ook! Wist je trouwens dat wij jou ook aan een zakelijke leaseauto kunnen helpen in Luxemburg en Frankrijk? We bespreken graag de opties met jou, zodat jij snel verzekerd bent van mobiliteit!
 • Snelle en korte communicatielijnen
  Dit geldt voor zowel de interne als externe communicatie. Onze internationale teams werken dagelijks intensief samen. Hierdoor krijgen wij snel antwoord op jouw vraag. Wij streven ernaar om jou binnen 24 uur van feedback te voorzien.
 • Keuze voor aanspreekpunt
  Vind jij het vervelend dat je jouw verhaal drie keer aan vijf verschillende medewerkers moet vertellen? Begrijpen we volkomen. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om voor één aanspreekpunt te kiezen. Deze collega behandelt jouw zaken met de internationale teams en communiceert naar jou terug.
 • Dezelfde dienstverlening
  Of je nu rondrijdt met een leaseauto in Duitsland, België, Luxemburg of Nederland, je krijgt in elk land dezelfde snelle goede service. Precies zoals je van ons gewend bent!

   

  Lees meer op DirectLease.eu


Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner