DirectLease Over ons

Over ons

DirectLease kent de leasemarkt als geen ander; als eerste online aanbieder van leaseauto's is dat ook niet verrassend. In 2001 hebben wij de Nederlandse autoleasemarkt wakker geschud door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing.

Van online pionier tot internationaal team

In 2001 waren we de eerste online leasemaatschappij in Nederland en zijn we uitgegroeid tot een internationaal leasebedrijf. Met eigen kantoren in Nederland, België en Duitsland is er altijd een collega die jouw moedertaal spreekt. Door de korte communicatielijnen tussen de collega’s in binnen- en buitenland en de expertise die we in de jaren hebben opgebouwd, ontstaan er geen problemen met grensoverschrijdend leasen. Dat betekent voor jou als klant dat we niet alleen je leaseauto snel en makkelijk voor je kunnen regelen in het buitenland, maar je ook van goede (fiscale) adviezen kunnen voorzien. Wil je meer weten over DirectLease als internationaal leasebedrijf?

DirectLease als internationaal leasebedrijf

"Direct weten waar je aan toe bent" 

Als toonaangevende online speler vinden we het erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten, ook als je dat nog niet bent. Wij willen je graag verder helpen als je vragen hebt over autoleasing en de diensten die daarbij horen. Of je nou van onze sales mensen advies krijgt, of je bent al klant en je hebt een vraag. Dus als jij belt of mailt krijg je direct een persoon van ons aan de lijn. Niet alleen vinden we persoonlijk contact erg belangrijk, maar ook transparante communicatie. Niet voor niks is onze slogan “Direct weten waar je aan toe bent”. Wij houden van duidelijke taal, geen verrassingen achteraf en een leasecontract met volledige ontzorging zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Ik wil contact opnemen!


Waarom leasen bij DirectLease?

Dit zeggen onze klanten!

Deel je ervaring met ons. Meer dan 900 klanten hebben ons een review gegeven met een gemiddelde van een 4,2 uit 5. We vragen onze klanten graag naar hun ervaring met betrekking tot onze dienstverlening: wanneer ze voor het eerst klant zijn geworden, na het leveren van hun auto en tijdens de duur van het contract. Hiermee blijven we actief op zoek naar ontwikkelingspunten. Wij willen natuurlijk het beste voor jou als klant!

Join the team!

Start jouw avontuur ook bij DirectLease?

DirectLease blijft groeien! Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent. Wil je komen werken bij het leukste online leasebedrijf in Nederland met vestigingen in België en Duitsland? Toon jouw talent en versterk ons team!

Check onze vacatures!

Wil je ons leren kennen?

Onze specialisten maken DirectLease tot één van de beste autoleasemaatschappijen van Nederland en ook internationaal timmeren we volop aan de weg. Om jouw leaseauto met plezier op de weg te houden, werken allerlei verschillende afdelingen nauw samen. Van sales tot contractadministratie en van finance tot operations: we introduceren onze collega’s vol trots aan jou!

Ontmoet het team

DirectLease Join the team!
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner