Zoek op merk

Afmelden Leaseauto

Afmelden Leaseauto

Afmelden Leaseauto

Is het contract van jouw leaseauto beëindigd of dien je jouw auto voortijdig in te leveren? In dat geval vul je onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat jouw leaseauto opgehaald wordt.

  

Alleen bij volledig ingevulde en tijdig ingediende transportformulieren kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Mocht transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan zal contact met jou of jouw wagenparkbeheerder opgenomen worden. Bij het inleveren van de leaseauto belasten wij € 85,- van de transportkosten door. Wanneer je een nieuwe, vervangende bestelling bij ons hebt geplaatst, nemen wij deze kosten voor onze rekening. 

 

Graag minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum het formulier in te vullen. De opdracht komt binnen bij DirectLease, je ontvangt een bevestiging van deze afmelding. Alleen bij volledig en tijdig ingevulde opdrachten kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Indien transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, zal direct met jou contact worden opgenomen. Na aankomst van de leaseauto op het logistiek centrum, wordt een digitaal innamerapport opgesteld door Autoinspectie.nl. Een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in het innemen en schouwen van auto’s.

 

 

Hoe de auto beoordeeld wordt lees je in dit Innameprotocol leaseauto.

 

Afmelden leaseauto

 

Om jouw leaseauto of voorloopauto af te melden, vul je onderstaand formulier in. Vul het formulier pas in als je weet wanneer je nieuwe auto geleverd wordt.

 

Je gegevens:

Autogegevens:

Ophaalgegevens:

Let op: op deze locatie dient iemand tussen 08.00 uur en 17.00 uur aanwezig te zijn!

Gewenste ophaaldatum:

Indien er minimaal 5 werkdagen zitten tussen afmelding en ophaaldatum kan er een dagdeel aangegeven worden

Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind