Afmelden leaseauto

Is het contract van je leaseauto beëindigd of dien je je auto voortijdig in te leveren? In dat geval vul je onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat jouw leaseauto opgehaald wordt. Houd er wel rekening mee dat de auto over genoeg brandstof beschikt of opgeladen is. Dit betekent dat er minimaal 200 kilometer mee gereden kan worden.

Bij het inleveren van de leaseauto belasten wij € 85,- van de transportkosten door. Wanneer je een nieuwe, vervangende bestelling bij ons hebt geplaatst, nemen wij deze kosten voor onze rekening.

We verzoeken je vriendelijke om minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum het formulier in te vullen. De opdracht komt binnen bij DirectLease en je ontvangt een bevestiging van deze afmelding. Alleen bij volledig en tijdig ingevulde opdrachten kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Indien transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, zal direct met jou of jouw wagenparkbeheerder contact worden opgenomen. Na aankomst van de leaseauto op het logistiek centrum, wordt een digitaal innamerapport opgesteld door Autoinspectie.nl. Een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in het innemen en schouwen van auto’s.

Hoe de auto beoordeeld wordt lees je in: "Innameprotocol leaseauto".
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner