DirectLease Elroq

Elroq

Maak kennis met de Škoda Elroq, de nieuwste volledig elektrische SUV van het Tsjechische automerk. Als het eerste model dat wordt geïntroduceerd met de Modern Solid-designtaal, kijken we allemaal uit naar de komst van de compacte SUV. En dat niet alleen: de Elroq is binnenkort bij ons te bestellen. Blijf je graag op de hoogte van de introductie en wil je meer weten over het nieuwe model? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

De Škoda Elroq is niet zomaar een SUV. Het is een volledig elektrische krachtpatser die een minimalistische exterieur combineert met robuustheid, functionaliteit en authenticiteit. De traditionele Škoda-grille krijgt een nieuwe interpretatie met een vlakker en breder design als onderdeel van de nieuwe designfilosofie. Het silhouet van de Elroq is daardoor een statement op zich. Strak, robuust en functioneel. De Škoda-signatuur op de motorkap en de innovatieve Tech-Deck Face geven hem een herkenbare, maar moderne uitstraling.

  • Volledig elektrische SUV
  • Actieradius van 355 km
DirectLease Alles wat je moet weten

Compact én boordevol opbergruimte

De Škoda Elroq wordt in Nederland op de markt gebracht in drie aandrijfvarianten: Elroq 50, 60 en 85. Van 125 kW tot 220 kW vermogen, topsnelheden tot 180 km/u en een elektrische actieradius van meer dan 560 kilometer: er is voor ieder wat wils. De Elroq past zich aan jouw rijstijl aan.

Met een lengte van ongeveer 4,5 meter biedt de Elroq genoeg ruimte voor jou en je passagiers. Ondanks het compacte formaat biedt de SUV veel bagageruimte. Zo heeft de kofferbak standaard een inhoud van 470 liter. Maar als je de achterbank neerklapt, kun je dit uitbreiden tot maar liefst 1.580 liter. Met diverse opbergvakken verstopt in het interieur is er in ieder geval geen tekort aan opbergruimte. Met andere woorden: de elektrische opvolger van de Karoq is klaar voor elk avontuur.

DirectLease Compact én boordevol opbergruimte

Zodra de Škoda Elroq beschikbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

DirectLease Skoda Elroq Side view
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner