DirectLease Aceman

Aceman

Maak kennis met de nieuwe MINI Aceman. Deze volledig elektrische uitvoering is binnenkort bij DirectLease te bestellen! Wil jij op de hoogte blijven van de Aceman? Kijk dan snel verder.

Waarom de Aceman?

De MINI Aceman komt beschikbaar in twee uitvoeringen: de MINI Aceman E en de krachtigere MINI Aceman SE. Met de MINI Aceman E kun je tot 310 kilometer rijden op één lading, volgens de WLTP-testcyclus. De MINI Aceman SE gaat zelfs nog een stapje verder met een batterij die tot 406 kilometer meegaat.

Opladen

Het opladen van de MINI Aceman is een fluitje van een cent. Je kunt hem thuis opladen met wisselstroom van 11 kW, of snel opladen bij een laadstation met directe stroom—75 kW voor de Aceman E en tot 95 kW voor de Aceman SE. Zo is de batterij al van 10 tot 80 procent opgeladen in net geen half uur. Dat betekent minder wachten en meer rijden!

 

DirectLease Waarom de Aceman?

Innovatief met mooie functionaliteiten

Het ronde OLED-scherm is hét centrale bedieningselement voor het vernieuwende infotainmentsysteem in het interieur. Dankzij het MINI Operating System 9 bedien je alles intuïtief met een tikje, net zoals je gewend bent van je smartphone.  Het MINI Operating System 9 introduceert ook de allereerste volwaardige spraakassistent van het merk MINI. Op het OLED-scherm zie je hoe jouw commando’s worden omgezet in acties, compleet met animaties, typografie en een avatar.

DirectLease Innovatief met mooie functionaliteiten

Zodra de Aceman verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner