DirectLease Explorer EV

Explorer EV

Ontdek de nieuwe Explorer EV. Deze gedurfde elektrische SUV is het nieuwste model van Ford en binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de Explorer EV kan rijden? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

Ford heeft de Explorer EV ontwikkeld als de eerste van twee EV's die zijn gebaseerd op Volkswagens MEB-platform. De Explorer EV heeft standaard een elektromotor op de achteras en de topversie heeft ook een elektromotor op de vooras. De topversie heeft een vermogen van 340 pk, meer dan welke MEB-auto dan ook.

Indicatie van instapprijs

  • Onder de €45.000
DirectLease Alles wat je moet weten

Strakkere Ford-uitstraling

We zien Volkswagen-elementen terug in de vorm van lichtknoppen, raamknoppen, hendels aan de stuurkolom en instrumentarium, maar het valt niet echt op. Toch heeft het geheel vooral een Ford-uitstraling, maar dan wel strakker dan wat we gewend zijn. Het 15-inch scherm sluit prachtig aan bij de rest van het interieur, terwijl het grote touchscreen in een Mach-E nogal misplaatst oogt.

Verschuifbaar scherm

Een bijzonder kenmerk is dat het scherm verschuifbaar is en handmatig kan worden geduwd van een schuine, lagere positie naar een rechtopstaande, hogere positie, waardoor ook een extra opbergvak wordt geopend.

Opbergruimte

Er zijn genoeg opbergvakken in de Explorer. Tussen de stoelen is er volgens Ford ruimte voor meerdere anderhalveliterflessen of bijvoorbeeld een 15-inch laptop, terwijl de ruimte door verschillende losse bakjes en bekerhouders flexibel kan worden ingedeeld.

DirectLease Strakkere Ford-uitstraling

Zodra de Explorer EV verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner