DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe e-308 SW

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe e-308 SW

Maak kennis met de nieuwe Peugeot e-308. Deze eerste volledig elektrische uitvoering van de 308 is binnenkort bij DirectLease te bestellen! Wil jij op de hoogte blijven van de e-308? Kijk dan snel verder.

Waarom de e-308 SW?

Modern en praktisch interieur

Het ontwerpteam van Peugeot heeft bijzonder goed werk verricht met het interieur van de nieuwe e-308. Het is modern, door de 5 zitplaatsen en ruimte kofferruimte zeer praktisch en met het kleine stuurwiel van Peugeot ook nog eens sportief.

Actieradius

De e-308 krijgt hoogstwaarschijnlijk een actieradius van meer dan 400 kilometer (WLTP). Hiermee sta je ook bij lange ritten niet stil.

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Zowel het interieur als de buitenkant van de e-308 zijn gemaakt van kwalitatieve materialen voor een representatieve prijs.

DirectLease Waarom de e-308 SW?

Innovatief met mooie functionaliteiten

De e-308 is zowel van binnen als van buiten een echte eyecatcher. Het innovatieve interieur dat tegelijkertijd comfortabel is, biedt je op ieder moment evenveel rijplezier. 

Niet alleen het innovatieve ontwerp van de e-308 is briljant, ook belangrijke functionaliteiten zie je terug. Denk aan een verwarmd stuurwiel, driedimensionaal head-up display, 10 inch touchscreenscherm en adaptieve cruise control met Stop & Go-functie.

DirectLease Innovatief met mooie functionaliteiten

Zodra de e-308 SW verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner