DirectLease ID.7 Tourer

ID.7 Tourer

De langverwachte Volkswagen ID7, de elektrische tegenhanger van de nieuwe Passat, verrast met twee varianten: een sedan en een stationwagon. Terwijl de sedan al bestelbaar is bij DirectLease, geeft Volkswagen nu meer details vrij over de stationwagon, die niet langer als de ID7 Variant, maar als de ID7 Tourer door het leven zal gaan. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de ID.7 Tourer kan rijden? Kijk dan snel verder.

Een nieuwe stap

De komst van een elektrische stationwagon, de Volkswagen ID7 Tourer, is opmerkelijk gezien de zeldzaamheid van elektrische stationwagons op de markt. Deze toevoeging biedt een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een elektrische 'pakezel', maar de voorkeur geven aan een stationwagon boven een SUV.

DirectLease Een nieuwe stap

Ruimte en functionaliteit

De Volkswagen ID.7 Tourer biedt 545 liter bagageruimte met de achterbank omhoog en tot 1.714 liter met de achterbank plat. Hoewel iets kleiner dan de Passat Variant, biedt deze elektrische stationwagon nog steeds royale ruimte voor bagage. Het model is langer dan zijn tegenhanger, maar de achterkant oogt compacter, wat mogelijk te wijten is aan de plaatsing van het accupakket in de bodem, wat iets van de binnenruimte kan innemen.

DirectLease Ruimte en functionaliteit

Zodra de ID.7 Tourer verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner