DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe EV9

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe EV9

Ontdek de nieuwe EV9. Deze gedurfde elektrische SUV is het nieuwste model van Kia en binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de EV9 kan rijden? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

De EV9 zal rijden op het Electric Global Modular Platform (E-GMP) van de Hyundai-groep, een specifiek platform voor elektrische voertuigen welke ook voor de EV6 en de Hyundai Ioniq 5 wordt gebruikt.

Actieradius

Er zijn nog geen officiële cijfers naar buiten gebracht, maar Kia heeft eerder benoemd dat de EV9 een maximaal bereik van ongeveer 540 kilometer zal hebben.

Snel laden

Ook zal de EV9 zeer snel opgeladen kunnen worden. Volgens bronnen zal hij binnen 20 tot 30 minuten van 10 naar 80% opgeladen moeten zijn.

Afmetingen

De EV9 zal 4,92 m lang zijn, 178 cm hoog en heeft een wielbasis van 310 cm.

DirectLease Alles wat je moet weten

Futuristisch interieur

De EV9 zal beschikken over een digitaal scherm van 27 inch in plaats van afzonderlijk gescheiden instrumenten en infotainment. Er is tevens een variant van de zwevende middenconsole opgenomen die ook in andere auto's van het Hyundai E-GMP-platform te zien is.

Voor de EV9 heeft Kia ook gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen. Voor de vloerbedekking zijn gerecyclede visnetten gebruikt. De stof van de stoelen is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en wolvezels. De EV9 gebruikt ook veganistisch leer in plaats van natuurlijk leer.

DirectLease Futuristisch interieur

Zodra de EV9 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner