DirectLease Q6 e-tron

Q6 e-tron

Maak kennis met de Q6 e-tron. Deze 100% elektrische SUV is binnenkort bij ons te bestellen! Wil je op de hoogte blijven van de Q6 e-tron? Neem dan snel een kijkje.

Baanbrekend design

De Audi Q6 e-tron maakt indruk met zijn futuristische design. Heldere lijnen, aerodynamische vormen en een robuust uiterlijk zorgen voor een unieke verschijning op de weg.

Geavanceerde technologie

Het interieur van de Q6 e-tron is doordrenkt met geavanceerde technologieën. Een intuïtief infotainmentsysteem, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties zorgen voor een naadloze en geavanceerde rijervaring.

DirectLease Baanbrekend design

Toekomstgerichte visie

De Audi Q6 e-tron markeert een nieuwe fase in Audi's visie op de toekomst van mobiliteit. Het model belooft een harmonieus samenspel van innovatie, stijl en duurzaamheid.

Duurzaamheid

Als puur elektrisch model draagt de Audi Q6 e-tron bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hij verkleint zijn ecologische voetafdruk zonder aan luxe en prestaties in te boeten.

DirectLease Toekomstgerichte visie

Zodra de Q6 e-tron beschikbaar is, kun je hem aanvragen bij DirectLease. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner