DirectLease EV4

EV4

Ontdek de nieuwe EV4. Deze EV4 wordt de nieuwste 100% elektrische sedan van Kia. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de EV4 kan rijden? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

De gedurfde voorkant, met verticale koplampen die zich aan de buitenranden van de motorkap en bumper bevinden, straalt vastberadenheid uit. Het interieur is strak en ruim, met aandacht voor de bestuurder zonder het zicht te belemmeren. Een opvallend kenmerk is het airconditioningbedieningspaneel dat in de middenconsole kan worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt. Het instrumentenpaneel is gestroomlijnd met twee digitale schermen om afleiding tot een minimum te beperken.

Mind Modes

Wat de Concept EV4 echt uniek maakt, is de "Mind Modes"-functie. Hiermee kan de omgevingsverlichting en geanimeerde ventilatiepatronen worden aangepast. In de "Perform"-modus krijgt de bestuurder alle informatie die nodig is om optimaal te presteren. In de "Serenity"-modus zorgen digitale graphics voor een ontspannen sfeer, perfect voor reflectie en rust.

DirectLease Alles wat je moet weten

Zodra de EV4 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner