DirectLease T03

T03

Ontdek de nieuwe samenwerking tussen Stellantis en Leapmotor. Na de officiële aankondiging kunnen we vanaf het vierde kwartaal van 2024 twee nieuwe modellen van het innovatieve Chinese merk verwachten. Deze kleine, makkelijke en elektrische stadsauto rijdt al een tijdje rond in Azië en hij is nu ook voor het eerst gespot in Nederland. Wil jij op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de Leapmotor T03 kunt rijden? Lees dan snel verder.

Van China, naar Polen, naar Nederland...?

De Leapmotor T03 is een kleine elektrische auto, perfect voor de stad. De 3,62 meter lange T03 heeft waarschijnlijk een 39 kWh groot accupakket, waarmee hij rond de 265 km rijbereik zou moeten hebben. De T03 zal geproduceerd worden in Polen en wordt verwacht vanaf het vierde kwartaal van 2024, er is er zelfs al een in Nederland gespot! Op de afbeelding hiernaast zie je hem dan ook geparkeerd staan op een parkeerplaats onder de mooie Nederlandse bomen. Toch op zoek naar wat groters? De C10 is de grotere broer van deze makkelijke auto en zal tegelijk geproduceerd worden.

De CEO van Stellantis, het moederbedrijf van onder andere Citroën, Fiat en Opel, heeft aangegeven dat hij met deze samenwerking wil concurreren met andere Chinese merken die al opereren op de Europese markt. Als we naar de prijzen van vergelijkbare modellen kijken kunnen we er dan ook vanuit gaan dat deze auto gericht is op milieu- en kostenbewuste bestuurders.

DirectLease Van China, naar Polen, naar Nederland...?

Compact en betaalbaar elektrisch rijden

Deze nieuwe en moderne Chinese uitvinding heeft alles wat je zoekt in een elektrische auto. De T03 mikt op een concurrerende en lage instapprijs, wat dus ook voor een lage bijtelling zorgt. Hier zijn de belangrijkste kenmerken:

  • Moderne en stijlvolle design
  • Geavanceerd infotainmentsysteem met touchscreen
  • Digitale instrumentencluster
  • Panoramisch zonnedak
  • Elektrisch bedienbare ramen en spiegels
  • Automatische airconditioning
  • Keyless entry en start
  • Niveau 2 autonome rijhulpsystemen

 

DirectLease  Compact en betaalbaar elektrisch rijden

Duurzaam rijden!

De Leapmotor T03 is ontworpen met oog voor het milieu, het is een slimme keuze voor een schonere toekomst. Ontworpen met aandacht voor onze planeet, ervaar je het plezier van elektrisch rijden met een gerust hart.

Van hernieuwbare materialen tot gerecyclede onderdelen, de Leapmotor T03 is gebouwd met duurzaamheid in het DNA. De productie is gericht op een laag energieverbruik en minimale CO2-uitstoot. 

Untitled design 36
Untitled design 35
Untitled design 37

Zodra de Leapmotor T03 beschikbaar is, kun je hem eenvoudig aanvragen bij DirectLease. Voor vragen of verduidelijkingen staan wij altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner