DirectLease e-3008

e-3008

Maak kennis met de e-3008. Deze 100% elektrische SUV is binnenkort bij ons te bestellen! Wil je op de hoogte blijven van de e-3008? Neem dan snel een kijkje.

Volledig nieuw elektrisch platform

Binnen Stellantis, het moederbedrijf van merken zoals Peugeot, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een geheel nieuw, volledig elektrisch platform. Dit platform zal de basis vormen voor diverse modellen, waaronder de verwachte onthulling van de nieuwe Peugeot e-3008 rond september/oktober 2023. Het veelzijdige STLA-platform zal beschikbaar zijn in verschillende groottes, met batterijen die variëren van een actieradius van 500 tot zelfs 800 kilometer. 

Medium-platform

De aankomende Peugeot e-3008 zal gebruikmaken van het Medium-platform en wordt geleverd met een batterij die naar verwachting een actieradius van 600 kilometer biedt.

DirectLease

Nieuwe generatie i-Cockpit

Het meest opmerkelijke kenmerk van de Panoramic i-Cockpit is het indrukwekkende, gebogen 21-inch panoramische scherm dat elegant boven het dashboard zweeft. Dit scherm combineert zowel het instrumentencluster als het centrale touchscreen tot een naadloze eenheid. Het resultaat is een dashboard dat zowel futuristisch als uiterst intuïtief aanvoelt.

Aanpasbare en intuïtieve i-Toggles

De i-Cockpit is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een staaltje van slimme innovatie. Het omvat i-Toggles, volledig aanpasbare aanraakgevoelige knoppen waarmee chauffeurs snel toegang krijgen tot hun tien favoriete functies. Of het nu gaat om het snel bellen van een favoriet contact, het starten van de navigatie naar een vaak bezochte bestemming, of het instellen van de perfecte temperatuur voor de airconditioning.

DirectLease

Zodra de e-3008 beschikbaar is, kun je hem aanvragen bij DirectLease. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner