DirectLease EV5

EV5

Ontdek de nieuwe EV5. Deze EV5 wordt één van de nieuwste SUV's van Kia. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de EV5 kan rijden? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

Infotainmentsysteem

Het ruime en goed geventileerde interieur van de EV5 is uitgerust met geavanceerde infotainment- en connectiviteitstechnologie om de efficiëntie en het comfort tijdens elke rit te verbeteren. Het bevat het Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) infotainmentsysteem, dat draadloze software-updates ondersteunt. Dit systeem bestaat uit een panoramisch breedbeeldscherm met een 12,3-inch cluster en een 12,3-inch infotainmentscherm, evenals een 5-inch klimaatregelingsdisplay. Hiermee heeft de bestuurder toegang tot uitgebreide informatie voor een gebruiksvriendelijke rijervaring.

Comfort

De ergonomie en het gebruiksgemak zijn overal in het interieur te vinden, met vier sneltoetsen onder het centrale AVNT-scherm voor functies zoals starten/stoppen, verwarming en airconditioning. Het klimaatbeheersingssysteem met drie zones biedt individuele controle voor de bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers, en vermindert geur met een nablaasfunctie.

DirectLease Alles wat je moet weten

Zodra de EV5 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner