DirectLease INSTER

INSTER

De INSTER is het nieuwste lid van de 100% elektrische line-up van Hyundai. Wil je de allereerste compacte elektrische auto van Hyundai bestellen? Dat kan binnenkort bij ons. Blijf op de hoogte en maak kennis met de INSTER.

In de klasse van het kleine elektrische aanbod komt Hyundai met een verrassende auto: de INSTER. Met een cool en stoer design toont de veelzijdige auto aan dat robuuste kenmerken probleemloos gecombineerd kunnen worden met een innovatief ontwerp.

Een compacte elektrische auto die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook nog eens een gedurfd en futuristisch design heeft. Dat is precies wat de Hyundai INSTER te bieden heeft. Met zijn strakke lijnen, robuuste wielkasten en hightech bumpers straalt hij kracht en innovatie uit. Of je nu door de stad rijdt of geparkeerd staat op een zonnige dag, de INSTER trekt alle ogen naar zich toe.

  • Ruim, veelzijdig en flexibel
  • Actieradius van 355 km
DirectLease Alles wat je moet weten

10-inch digitaal instrumentenpaneel

Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat. Stap in de INSTER en je wordt verrast door de ruimte! Het interieur is slim ingedeeld, met genoeg plek voor jou én je passagiers. Bovendien is de INSTER voorzien van de nieuwste technologie en een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch infotainment-touchscreen met navigatie.

Opvallende LED-verlichting

De pixel-grafische richtingaanwijzers, achterlichten en bumpers zijn niet alleen functioneel, maar ook een designelement waar je niet omheen kunt. Ze maken deel uit van de Hyundai EV-familie en geven de INSTER een moderne uitstraling.

DirectLease 10-inch digitaal instrumentenpaneel

Heb je interesse in de INSTER van Hyundai? Zodra de INSTER verkrijgbaar is, kun je deze bij DirectLease aanvragen. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease Hyundai Inster
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner