Elektrisch leasen

Elektrisch rijden is uitgegroeid tot een begrip! In sneltreinvaart produceert het ene na het andere automerk elektrische voertuigen. Dit heeft een positief effect op de actieradiussen en snellaad mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over de gunstige bijtelling van een elektrische auto gehad. Wij weten uiteraard precies wat het betekent om elektrisch te leasen. Onze specialisten helpen je graag verder met al je vragen!

Mail DirectLeaseBel 0541 - 571 710

Onze 8% bijtelling auto's

Gegarandeerd een elektrische auto met 8% bijtelling leasen in 2021? Dat kan nog bij ons! Op 1 januari is de bijtelling voor elektrische auto's van 8% naar 12% gegaan, maar dit geldt niet voor jou als je uit onderstaande auto's kiest. We hebben deze namelijk al op kenteken gezet. Welk model wordt jouw nieuwe elektrische zakelijke leaseauto?

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod

Populairste elektrische auto

Ben je het overzicht kwijt tussen de ruime keuze aan elektrische leaseauto’s? Hier vind je de meest populaire elektrische leaseauto’s van dit moment. Deze pagina is samengesteld door berijders, zoals jij! De auto’s onderscheiden zich van de rest door bijvoorbeeld een luxe uitvoering, bijzondere rijhulpsystemen, snelle laadcapaciteit en/of een grote actieradius.

Vragen over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over de bijtelling bij elektrische zakelijke leaseauto's? Of over laden en laadpalen? Onze specialist helpt je graag verder met al je vragen!

Arie Huisman

EV specialist
Mail Arie
Bel: 0541 - 571 710

Grootste actieradius

Een belangrijk aspect bij een elektrische auto is de actieradius, je wil namelijk niet constant onderweg stoppen om te laden. Tegenwoordig is dit haast niet meer nodig, door de toenemende actieradius van elektrische auto’s. Wij hebben de auto’s met de grootste actieradius voor jou op een rijtje gezet!

De top 10 van elektrische leaseauto's met de grootste actieradius:

Goedkoopste elektrische auto

Elektrisch rijden is tegenwoordig steeds toegankelijker, ook als je een klein budget beschikbaar hebt. Dit komt doordat elektrische auto’s op een steeds grotere schaal gemaakt kunnen worden door de toenemende populariteit. Er is tegenwoordig een ruim aanbod voor goedkope (elektrische) leaseauto’s.

De 10 goedkoopste elektrische auto's van dit moment:

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind