Elektrisch leasen

Elektrisch rijden is uitgegroeid tot een begrip! In sneltreinvaart produceert het ene na het andere automerk elektrische voertuigen. Dit heeft een positief effect op de actieradiussen en snellaad mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over de gunstige bijtelling van een elektrische auto gehad. Wij weten uiteraard precies wat het betekent om elektrisch te leasen. Onze specialisten helpen je graag verder met al je vragen!

Mail DirectLeaseBel 0541 - 571 710

Onze 8% bijtelling auto's

Gegarandeerd een elektrische auto met 8% bijtelling leasen in 2021? Dat kan nog bij ons! Op 1 januari is de bijtelling voor elektrische auto's van 8% naar 12% gegaan, maar dit geldt niet voor jou als je uit onderstaande auto's kiest. We hebben deze namelijk al op kenteken gezet. Welk model wordt jouw nieuwe elektrische zakelijke leaseauto?

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod

Populairste elektrische auto

Lease inspiratie nodig? We hebben onze top 10 populairste elektrische auto's voor jou op een rijtje gezet. Ze scoren hoog omdat ze onder andere beschikken over een luxe uitvoering, bijzondere rijhulpsystemen, snelle laadcapaciteit en/of een grote actieradius.

De top 10 populairste elektrische leaseauto's:

Vragen over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over de bijtelling bij elektrische zakelijke leaseauto's? Of over laden en laadpalen? Onze specialist helpt je graag verder met al je vragen!

Arie Huisman

EV specialist
Mail Arie
Bel: 0541 - 571 710

Grootste actieradius

Aankomen op de plaats van bestemming is belangrijk. We raden jou dan ook aan om, voordat je een auto gaat bestellen, goed te kijken naar de actieradius van de elektrische auto. Per merk/model kan hier veel verschil in zitten. Vandaar dat wij de elektrische auto’s met de grootste actieradiussen op een rijtje hebben gezet. Wordt de elektrische auto met de beste actieradius jouw nieuwe leaseauto?

Dit is de top 10 van elektrische auto's met de grootste actieradius:

Goedkoopste elektrische auto

Elektrisch leasen is tegenwoordig voor elke portemonnee. Er komen steeds meer voordelige, vaak nog wel kleine, elektrische auto's op de markt. Ben je op zoek naar de goedkoopste leaseauto? Die vind je hier!

Dit zijn de 10 goedkoopste elektrische auto's van dit moment:

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod

Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind