DirectLease Škoda ENYAQ iV: de Zakenauto van het Jaar 2023!

Škoda ENYAQ iV: de Zakenauto van het Jaar 2023!

7 mrt 2023
De vakjury heeft de Skoda ENYAQ iV uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar van 2023 vanwege de betere prestaties ten opzichte van de technisch identieke Volkswagen ID.4. De jury was verrast dat twee modellen met dezelfde technologie toch zo verschillend konden zijn. Volgens het juryrapport biedt de Skoda ENYAQ iV een betere prijs-kwaliteitsverhouding en een completere, iets grotere en betaalbaardere auto dan zijn concurrenten. Vorig jaar werd de ENYAQ iV al uitgeroepen tot de beste nieuwkomer bij de Zakenauto-verkiezing.

Snel leverbare Business Editions

Tijdens de Škoda maand profiteer je bij DirectLease de hele maand maart van extra voordelige prijzen op alle Škoda modellen, inclusief de snel leverbare Business Editions. Profiteer dus van de aantrekkelijke levertijden én prijzen van de Škoda ENYAQ iV!

H6H6PZxIvAgN0CK4 W Zpg0iQkduqX6N8mR 9Z0vKAb2IOPUxtymh6 B Mwqxg09cEBhHk3YT16uJsaRolW8 CKGNEBJ 19201080dayvext front1080 removebg preview21

ENYAQ iV

100% elektrisch en zeer comfortabel

Met zijn milieuvriendelijke karakter en uitstekende prestaties is de ENYAQ een veelzijdige keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en duurzame rijervaring.

  • Indrukwekkend rijbereik tot meer dan 500 kilometer
  • Ruim interieur met veel comfort
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Veel geavanceerde technologieën

Snel leverbare Business Edition
Al vanaf € 676/mnd
8X8X4uApgGry1n0TE N5gGJUuZmxoVe 8wFcR Mi3oj9JnVcOSXd7g5twDHu0r AqkENyVhSboPxtgHXRrZGm 19201080dayvext front1080 removebg preview1

ENYAQ iV Coupé

Stijl en comfort in een elektrische SUV-coupé

De Skoda Enyaq iV Coupé is een elektrische SUV-coupé en een nieuwe toevoeging aan de Enyaq-lijn van Skoda. De Enyaq iV Coupé heeft een sportieve en dynamische uitstraling met een aflopende daklijn en een opvallende achterkant.

  • Sportieve uitstraling met aflopende daklijn
  • Indrukwekkend rijbereik tot meer dan 500 kilometer
  • 100% elektrisch, dus duurzaam!
  • Geavanceerde rijhulpsystemen zoals 360 graden camera

Snel leverbare Business Edition
Al vanaf € 757/mnd

Skoda ENYAQ iV versus Volkswagen ID.4

Hoe technisch identieke auto's toch verschillend kunnen zijn.

Een opvallende conclusie van de jury was dat de Skoda ENYAQ iV beter scoort dan de technisch identieke Volkswagen ID.4. De jury benadrukte dat beide modellen de techniek delen, maar dat de ENYAQ iV een net iets grotere, completere en betaalbaardere auto is dan de ID.4.

Meerdere voordelen

De Skoda ENYAQ iV heeft verschillende voordelen ten opzichte van de Volkswagen ID.4. Zo is de bediening logischer, dankzij traditionele knoppen die leaserijders waarderen. Gebruiksgemak en ruimte zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een specifiek merk en model. De Skoda ENYAQ iV kreeg daarom hoge scores voor goede prijs-kwaliteitsverhouding, sympathieke no-nonsense auto en aantrekkelijke prijsstelling.

DirectLease Skoda ENYAQ iV versus Volkswagen ID.4

Profiteer nog tot eind maart van de Škoda maand

Bij DirectLease profiteer je de hele maand maart van extra voordelige prijzen op alle Škoda modellen, inclusief de snel leverbare Business Editions. Dus als je op zoek bent naar een kleine, compacte of luxere zakelijke leaseauto, zit je bij DirectLease deze maand goed!

DirectLease Škoda maand: gehele maand maart 2023 scherp geprijsde én snel leverbare Škoda's
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner