Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Nieuws

Elektrisch rijden: dichterbij dan je denkt!

Geplaatst door Marielle Mulder op 13 October 2017 ~ Reacties

Na 209 dagen vergaderen, hebben we weer een regering: Rutte III. Dit brengt ook een regeerakkoord met zich mee. Voor de autobranche is er één plan dat er met kop en schouders bovenuit steekt. In 2030 worden uitsluitend emissieloze auto's nieuw verkocht in Nederland. Tenminste dat is het streven.

Lees volledig blog artikel

Prinsjesdag: nieuwe automaatregelen 2018

Geplaatst door Marielle Mulder op 27 September 2017 ~ Reacties

Het koffertje van Prinsjesdag is geopend en bevatte ook dit jaar de nieuwe maatregelen over de autobelastingen. Op het eerste oog zijn er geen grote veranderingen ten opzicht van 2017. We zitten namelijk in het eerste jaar van de uitwerking van de plannen van Autobrief II, welke in totaal vier jaar duurt. Wat verandert er dan wel?

Lees volledig blog artikel

DirectLease trotse partner We Drive Solar

Geplaatst door op 22 February 2017 ~ Reacties

Door de levering van de eerste Renault ZOE’s aan We Drive Solar is DirectLease nu echt als partner aangesloten bij dit mooie concept. Wat houdt dit mooie Utrechtse initiatief in:

Lees volledig blog artikel

DirectLease in top 3 bij verkiezing

Geplaatst door J.W. op 16 February 2017 ~ Reacties

Zakelijke rijders plaatsen DirectLease in de top 3 van de beste leasemaatschappij van Nederland. De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft een uitgebreid onderzoek gehouden onder zakelijke rijders.  De dochtermaatschappij van International Car Lease Holding kwam hierbij naar voren op de derde plaats.

Lees volledig blog artikel Getagd

DirectLease zoekt jou!

Geplaatst door J.W. op 21 November 2016 ~ Reacties

DirectLease is een sterk groeiende online leasemaatschappij die voortdurend op zoek is naar nieuw talent. Op korte termijn zijn we op zoek naar de volgende functies:

Lees volledig blog artikel Getagd

Certificaat Erkend Duurzaam Plus behaald!

Geplaatst door J.W. op 17 November 2016 ~ Reacties

De Van Mossel Automotive Groep, waar ook DirectLease onder valt, is als een van de eerste groepen die  gecertificeerd zijn voor het keurmerk ‘Erkend Duurzaam Plus’ ínclusief EED module. Een mooie stap in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees volledig blog artikel

Wijzigingen zakelijke auto 2017-2020

Geplaatst door J.W. op 15 August 2016 ~ Reacties

Vanaf volgend jaar verandert er het nodige in de BPM, de MRB en voor de bijtelling van de auto van de zaak. De belangrijkste wijzigingen in de autobelastingen vanaf 2017 – onlangs stemde de Eerste Kamer ook in met de autoplannen van het kabinet – zetten we nog even kort voor u op een rij:

Lees volledig blog artikel Getagd , ,

DirectLease opent Pop-up store

Geplaatst door J.W. op 13 June 2016 ~ Reacties

DirectLease start vanaf 13 juni in het centrum van Enschede met een pop-up store. Deze winkel is bedoeld om het private lease-aanbod dichter bij de klant te brengen. DirectLease ziet een stijgende behoefte uit de markt hieraan ontstaan.

Lees volledig blog artikel Getagd , ,

Autobrief 2

Geplaatst door J. op 13 April 2016 ~ Reacties

Geen bijtellingskorting voor plug-in hybrides na 2016

Autobrief 2 is door de Tweede Kamer gisteren aangenomen, maar via amendementen zijn er nog een aantal wijzigingen aangebracht. Vooral met betrekking tot plug-in hybrides. Het halftarief van de MRB wordt verlengd, maar de maatregel wordt bekostigd door het schrappen van de korting op de bijtelling vanaf 2016. Het eerder genoemde bijtellingstarief van 17% in 2017 en 19% in 2018 gaat dus niet door, meldt ook AMD Automotive Fiscalisten. Er geldt na 2016 voor nieuwe auto’s alleen nog een verlaging (tot 4%) voor volledig elektrische auto’s.

Lees volledig blog artikel Getagd , ,

DirectLease behaalt Keurmerk Private Lease

Geplaatst door J. op 2 February 2016 ~ Reacties

ResizedImage200227 Logo Keurkmerk Private Lease Blauw.jpgOldenzaal - DirectLease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease behaald. Het bedrijf voldoet als een van de eerste leasemaatschappijen aan de voorwaarden van het keurmerk. Consumenten die DirectLease een private leasecontract afsluiten, weten zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten.

Lees volledig blog artikel Getagd , , , ,

1 2 3 4 5 ... 7


Hoe werkt het

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind