Zoek op merk

Nieuws

Nieuws

Pas op: er zijn slimme camera's actief in NL


Geplaatst door Marielle Mulder op 16 November 2020 ~ Reacties

Nederland heeft een primeur! Sinds maandag 16 november 2020 zijn wij het eerste land in Europa waar slimme camera's actief zijn. Deze camera's leggen bellende en appende automobilisten vast. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat de hoogte van de boete is? We vertellen je er graag meer over.

Lees volledig blog artikel

Het is tijd voor de winterbanden wissel!


Geplaatst door Marielle Mulder op 15 October 2020 ~ Reacties

Het najaar is aangebroken en dat betekent dat het weer plotseling kan omslaan. Regen, sneeuw en gladheid komen om de hoek kijken. Om tijdens deze winterse taferelen met de leaseauto grip op de weg te houden, raden wij jou aan om jouw banden om te laten wisselen. 

Lees volledig blog artikel

DirectLease is verhuisd & opent 1ste leasewinkel


Geplaatst door Marielle Mulder op 1 July 2020 ~ Reacties

Vanaf 29 juni kunnen private lease-klanten van DirectLease hun favoriete auto niet alleen online bestellen, maar ook in de nieuwe, hypermoderne vestiging in Hengelo bekijken en zelfs direct meenemen. Direct rijden noemen we dat bij DirectLease.

Lees volledig blog artikel

WLTP per 1 juli 2020, wat verandert er?


Geplaatst door Marielle Mulder op 12 June 2020 ~ Reacties

Een hot-item op dit moment in autoland: de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure oftewel WLTP. Sinds 2017 is dit de nieuwe testprocedure om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van auto’s te meten. In Nederland wordt de hoeveelheid belasting (BPM) die je moet betalen op auto’s bepaald aan de hand van de CO2-uitstoot. Voorheen werd dat gedaan met de NEDC-testmethode maar deze testmethode voldoet niet meer, auto’s worden zwaarder, zijn luxer uitgerust en veroorzaken meer CO2-uitstoot dan op papier. Kortom, geen reële weergave van de werkelijkheid.

Vanaf 1 juli 2020 is de overgangsperiode voorbij en wordt de NEDC-testmethode vervangen door de WLTP-testmethode. Aan de hand van deze test wordt er bekeken hoeveel CO2 een nieuwe auto uitstoot en wordt er gekeken naar het verbruik op basis van de omstandigheden in de dagelijkse praktijk. Deze testmethode geeft een reëler beeld ten opzichte van de oude methode.

Lees volledig blog artikel

Peugeot 208: Auto van het Jaar!


Geplaatst door Marielle Mulder op 4 March 2020 ~ Reacties

De Oscars onder de auto's zijn dit jaar weer uitgereikt. Er kan er natuurlijk maar eentje met de hoofdprijs naar huis en dat is de ...Peugeot 208. Dit model mag zichzelf vanaf nu: Auto van het Jaar 2020 noemen. Benieuwd welke andere modellen de 208 achter zich liet liggen?

Lees volledig blog artikel

Nieuwe kennismaking met MG


Geplaatst door Marielle Mulder op 1 October 2019 ~ Reacties

Het van origine Britse automerk ‘Morris Garages’ keert na bijna vijftien jaar terug op de Europese markt. Het kapitaalkrachtige SAIC Motor uit Shanghai is sinds 2007 de eigenaar van MG en heeft Van Mossel – moederbedrijf van DirectLease - uitgekozen als exclusieve dealer in Nederland voor de geheel nieuwe 100% elektrische auto’s.

Lees volledig blog artikel

Prinsjesdag: bijtellingspercentage verdubbelt!


Geplaatst door Marielle Mulder op 18 September 2019 ~ Reacties

De derde dinsdag van september is voorbij en dat betekent dat de koffergeheimen zijn onthuld. Wat al enige tijd werd geroepen, is nu bevestigd. Vanaf 2020 wordt het bijtellingspercentage voor elektrische voertuigen verdubbeld.

Lees volledig blog artikel

Het klimaatakkoord is hier: de belangrijkste punten op een rij!


Geplaatst door Marielle Mulder op 2 July 2019 ~ Reacties

Het is al een tijd het gespreksonderwerp in de autowereld: wat zou er in het klimaatakkoord komen te staan? We hoeven niet langer meer te speculeren, het akkoord is eindelijk hier! Voor ons telt maar 1 ding: wat staat er bij de kop mobiliteit? Laat hier nu net vele wijzigingen in plaats hebben gevonden. Om het voor jou overzichtelijk te maken, hebben we de belangrijkste punten op een rij gezet.

Lees volledig blog artikel

Is jouw auto al lentefris? Doe onze lentecheck!


Geplaatst door Marielle Mulder op 27 March 2019 ~ Reacties

De grote lenteschoonmaak, we hebben er allemaal wel een keer van gehoord. Vaak heeft dit betrekking op het huishouden, maar vergeet vooral ook jouw leaseauto (zakelijke of private) niet. Na de winterperiode kan de auto in de lente wel een opfrisbeurt gebruiken. Benieuwd hoe jij een lentefrisse auto krijgt? Doe dan onze check!

Lees volledig blog artikel

Tijd voor de bandenwissel


Geplaatst door Marielle Mulder op 21 March 2019 ~ Reacties

De lente is begonnen! We nemen afscheid van de winterse omstandigheden en verwelkomen het zonnetje. Dat betekent dat het ook weer tijd is voor de bandenwissel.

Lees volledig blog artikel


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind