Zoek op merk

Nieuws

Nieuws

Tags Cloud

Deze rijstijl hoort bij de herfst!


Geplaatst door Marielle Mulder op 7 November 2018 ~ Reacties

De herfst staat bekend om het wisselvallige weer. Regen, hagel, sneeuw en zon: het kan allemaal. Alsof dat nog niet irritant genoeg is, wordt het later licht en eerder donker. De meeste bestuurders vinden al deze omschakelingen wel even wennen, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Wij helpen jou veilig de herfst door.

Lees volledig blog artikel

De winter komt eraan, tijd voor de bandenwissel


Geplaatst door Marielle Mulder op 29 October 2018 ~ Reacties

De warme dagen hebben we definitief achter ons gelaten. Het wordt weer kouder en de kans op sneeuw en ijs neemt toe. Dat kan maar één ding betekenen. De winter komt eraan! Om veilig de weg op te kunnen, raden wij jou aan om de banden om te wisselen. 

Lees volledig blog artikel

Verkeersboetes worden duurder!


Geplaatst door Marielle Mulder op 17 October 2018 ~ Reacties

Niemand, maar dan ook echt niemand wordt gelukkig van een verkeersboete. Oke, de overheid misschien wel, maar jij als bestuurder niet. De laatste jaren worden de boetes steeds verhoogd. Helaas gaat dit in 2019 niet anders zijn. Benieuwd naar de nieuwe bedragen?

Lees volledig blog artikel

Euro95, Euro98 en Diesel krijgen nieuwe naam!


Geplaatst door Marielle Mulder op 4 October 2018 ~ Reacties

Er staat iets groots te gebeuren in de brandstofwereld. Wanneer je nu gaat tanken zie je de vertrouwde namen Euro95, Euro98 en diesel staan. Geniet daar nog even van, want vanaf 12 oktober 2018 veranderen de namen voor benzine en diesel! Maar waarom?

Lees volledig blog artikel

Heeft de herfst effect op mijn auto?


Geplaatst door Marielle Mulder op 3 October 2018 ~ Reacties

Het is weer zo ver, een nieuw seizoen is aangebroken. We hebben afscheid genomen van de zomer en verwelkomen één van de meest onstuimige seizoenen: de herfst! Dat betekent windhozen, een laagstaande zon, regen (geen druppeltjes, maar regen die met bakken uit de lucht komt vallen), kans op sneeuw, gladheid en niet te vergeten vallende bladeren en eikeltjes. Als jouw auto kon praten zou hij of zij met jou mee mopperen over het weer. Want de herfst heeft veel meer effect op jouw rijdende metgezel dan jij denkt.

Lees volledig blog artikel

Prinsjesdag: koffergeheim ontrafelt


Geplaatst door Marielle Mulder op 19 September 2018 ~ Reacties

Prinsjesdag is weer voorbij en dat betekent dat we eindelijk weten wat er in het koffertje zit. De laatste tijd is er nogal wat reuring ontstaan over de veranderingen in de auto-industrie. Denk aan al het nieuws over WLTP en de regelingen rondom de autobelastingen. In vergelijking met vorig jaar verandert er niet drastisch veel. Wij vertellen jou waar je rekening mee moet houden in 2019!

Lees volledig blog artikel

Cruise control versus adaptive cruise control


Geplaatst door Marielle Mulder op 17 September 2018 ~ Reacties

In de autowereld vliegen je om de haverklap nieuwe technische snufjes om de oren. Heb jij bijvoorbeeld al eens van adaptive cruise control gehoord? Het klinkt chique, maar wat doet het eigenlijk? En wat is het verschil met cruise control? We vertellen je alles.

Lees volledig blog artikel

Vermoeid rijden: verstandig of niet?


Geplaatst door Marielle Mulder op 22 August 2018 ~ Reacties

Wanneer we slechtziend zijn, stappen we niet zonder een bril of lenzen achter het stuur. Na te veel borrels zorgen we voor een Bob of nemen we een taxi. Maar als we moe zijn, dan gaan we vaak wel de weg op. Want dit is toch niet gevaarlijk? En met die gedachte gaan de meeste mensen de fout in.

Lees volledig blog artikel

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw rijgedrag


Geplaatst door Marielle Mulder op 8 August 2018 ~ Reacties

Rij jij altijd roekeloos, heb je vaak boetes of ben je een ramp met inparkeren? Dan hebben we goed nieuws! Dit ligt niet aan jou, maar aan je sterrenbeeld. Volgens astrologe Debbie Frank staat het in de sterren geschreven hoe jouw rijstijl eruitziet. Nieuwsgierig of jouw sterrenbeeld en rijgedrag matchen?

Lees volledig blog artikel

Man versus vrouw: wie is de beste chauffeur?


Geplaatst door Marielle Mulder op 19 July 2018 ~ Reacties

Hallelujah! Eindelijk hebben we een antwoord op het populairste discussiepunt tussen mannen en vrouwen. Geen enkel koppel, familielid of collega is deze discussie bespaard gebleven. Maar dankzij een Brits onderzoek weten we voor eens en altijd wie van de twee geslachten de betere chauffeur is. Houd je vast mannen en vrouwen ga maar vast juichen, want het vrouwelijke geslacht komt als winnaar uit de bus!

Lees volledig blog artikel


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind