DirectLease CO₂ compensatie service

CO₂ compensatie service

Het leasen van een benzine- of dieselauto is vanwege de CO₂ -uitstoot een belangrijke oorzaak van klimaatverandering. CO₂ zorgt er namelijk voor dat de aarde opwarmt. Als leasemaatschappij is DirectLease zich hiervan bewust en biedt je daarom de mogelijkheid om bij te dragen aan CO₂ compensatie. Hoe gaat dit in zijn werk?

 • Rij groener
  CO compensatie met herbebossing is niet dé oplossing, maar wel de weg naar een groenere en duurzamere toekomst, terwijl jij gewoon nog van A naar B kan rijden in je leasewagen.
 • Voeg de optie toe
  Voeg de optie CO compensatie toe tijdens de aanvraag van je offerte. Samen met The Green Branch gaan we de wereld vergroenen!
 • CO compensatie service
  Met de CO compensatie service draag je voor €5/mnd bij het opslaan van de CO uitstoot uit de lucht veroorzaakt door onder andere jouw leaseauto. 
 • Bomen planten
  Bomen slaan actief CO₂ op uit de lucht. Door het herstellen van stukken gedegradeerd land tot biodivers bos sla je op de meest efficiënte manier CO op. 
 • Vragen over CO compensatie?
  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: sales@directlease.nl 
DirectLease Lijst

Een CO₂ neutraal wagenpark

Een groener wagenpark krijg je door te investeren in zuinigere of elektrische auto's en door minder kilometers te rijden. Ook kan je de CO uitstoot van je wagenpark compenseren om zo direct verantwoordelijkheid te nemen. Compenseer jouw wagenpark door te investeren in duurzame gecertificeerde herbebossingsprojecten in Brazilië.

Vraag offerte op

Partnerschap DirectLease & The Green Branch

Het DirectLease & The Green Branch herbebossingsproject in het overkoepelende Zuid-Brazilië/Atlantische woud.

De CO compensatie service van DirectLease wordt geplant in het herbebossingsproject overkoepelende Zuid-Brazilië/Atlantische woud. Door de doorlopende partnerschap tussen DirectLease en The Green Branch zal uitgeput land hersteld worden tot biodivers bos in het Atlantisch Woud. Het Atlantisch Woud is één van de grootste biodiversiteitshotspots van de wereld en herbebossing en bescherming zijn dus van groot belang voor het herstel van de biodiversiteit en het ecosysteem. De boeren krijgen meer dan 50% van de winst en leren op een duurzame manier hoe ze het bos moeten aanplanten, onderhouden en beschermen.

DirectLease Partnerschap DirectLease & The Green Branch

Sustainable Developments Goals

Het herbebossingsproject wordt gecertificeerd door de Verified Carbon Standard. Met het project draagt DirectLease bij aan de Sustainable Developments Goals, welke zijn opgezet door de UN bij het klimaatakkoord van Parijs om de klimaatcrisis aan te pakken. 

goals 1
Quality Education
Er wordt educatie gegeven over landschapsherstel, herbebossen en duurzaam bosmanagement aan de lokale boeren en landeigenaren. 
goals 1
Climate Action
CO wordt op de meest efficiënte manier opgeslagen in het bos om klimaatverandering tegen te gaan. 
goals 1
Partnerships For The Goals
DirectLease heeft een doorlopende partnerschap met The Green Branch om op de meest duurzame manier CO₂ op te slaan en biodivers bos te herstellen. 
goals 1
Decent Work And Economic Growth
Lokale boeren, landeigenaren en gemeenschappen krijgen nieuwe inkomstenbronnen en werkgelegenheid.
goals 1
Life On Land
Herstel van gedegradeerd land, biodiversiteit en overkoepelende ecosystemen. 
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner