Hoe het werkt

Full Operational Lease

Wat houdt "full-operational lease" precies in? We spreken van tevoren een jaarkilometrage en een looptijd af. Het maandbedrag wordt gebaseerd op deze twee zaken. Alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn bij het contract inbegrepen. Meer weten over full operational lease?

DirectLease Full Operational Lease

De site

Op onze site kun je een calculatie maken en kijken wat jouw leaseauto zal gaan kosten. Wat je nu calculeert, brengen wij straks in rekening en geen euro meer (uiteraard onder voorbehoud prijswijzigingen importeur). Wij staan voor heldere afspraken, een stabiele leaseprijs en geen gezeur achteraf.

DirectLease De site

De offerte

Als jij je auto hebt gevonden en alle opties hebt ingesteld dan kun je een officiële offerte aanvragen. Op dat moment gebeurt er verder nog niks, je bent uiteraard vrij om meerdere offertes aan te vragen. Ook kun je offertes (en geconfigureerde auto’s) opslaan als je een account aanmaakt.

DirectLease De offerte

De bestelling

Ben je er klaar voor? Druk dan op de knop “bestellen” die je bij de offerte ziet staan. Dat brengt de bal aan het rollen: we doen een krediet check op je onderneming en sturen je de papieren op ter ondertekening. Vervolgens kunnen we tot het bestellen van de auto over gaan, en zit je binnen een mum van tijd achter het stuur van je nieuwe leaseauto.

DirectLease De bestelling

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Antwoorden op veel gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat je vraag niet in onze FAQ? Neem dan contact met ons op:

DirectLease Wil je meer weten?
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner