Hoe het werkt

Hoe het werkt

Full Operational Lease

Wat houdt "full-operational lease" precies in? We spreken van tevoren een jaarkilometrage en een looptijd af. Het maandbedrag wordt gebaseerd op deze twee zaken. Alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn bij het contract inbegrepen. Meer weten over full operational lease?

De site

Op onze site kun je een calculatie maken en kijken wat jouw leaseauto zal gaan kosten. Wat je nu calculeert, brengen wij straks in rekening en geen euro meer (uiteraard onder voorbehoud prijswijzigingen importeur). Wij staan voor heldere afspraken, een stabiele leaseprijs en geen gezeur achteraf.

De offerte

Als jij je auto hebt gevonden en alle opties hebt ingesteld dan kun je een officiële offerte aanvragen. Op dat moment gebeurt er verder nog niks, je bent uiteraard vrij om meerdere offertes aan te vragen. Ook kun je offertes (en geconfigureerde auto’s) opslaan als je een account aanmaakt.

De bestelling

Ben je er klaar voor? Druk dan op de knop “bestellen” die je bij de offerte ziet staan. Dat brengt de bal aan het rollen: we doen een krediet check op je onderneming en sturen je de papieren op ter ondertekening. Vervolgens kunnen we tot het bestellen van de auto over gaan, en zit je binnen een mum van tijd achter het stuur van je nieuwe leaseauto.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Antwoorden op veel gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat je vraag niet in onze FAQ? Neem dan contact met ons op:

Over ons

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind