Full operational lease

Full operational lease van DirectLease staat in het teken van gemak en zekerheid. Lees hier meer over het hoe en wat van het zakelijk leasen bij DirectLease.

Wat is full operational lease?

Zakelijke full operational lease is een leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand betaalt om in een auto te rijden. Met uitzondering van de kosten voor brandstof, zijn alle kosten inbegrepen in het leasebedrag. Denk daarbij aan de afschrijving van de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. De auto blijft gedurende het leasecontract eigendom van DirectLease (de leasemaatschappij). Hierdoor kom je nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Voor onderhoud of reparaties kun je bij een lokale merkdealer terecht. Het bedrag dat je maandelijks betaalt is afhankelijk van de gekozen auto, hoeveel kilometer per jaar je rijdt, de duur van het contract en eventuele extra opties zoals winterbanden of vervangend vervoer. Wil je weten hoeveel jouw leaseauto per maand zal gaan kosten? Stel jouw leaseauto samen en kom er direct achter!

Zoek en stel jouw leaseauto samen

 

DirectLease Wat is full operational lease?

De voordelen van zakelijk leasen

Volledige ontzorging

Je hoeft geen tijd en geld te steken in onderhoud, reparaties of verzekering. Dat regelen wij allemaal voor je en is inbegrepen in je leasebedrag!

Rij precies wat je wilt en hoe je het wilt

Ga je zakelijk leasen bij DirectLease? Dan rij je altijd in de nieuwste modellen. Wil je korter leasen of met een flexibele contractduur? Overweeg dan om een occasion of maandelijks opzegbare leaseauto te nemen!

Één vast bedrag per maand

Voorkom hoge aanschafkosten door het vaste maandbedrag dat je betaalt. Daarnaast is dit ook makkelijker voor het budgetteren, omdat je elke maand zekerheid hebt over de kosten van je auto.

Financieel en fiscaal aantrekkelijk

Leasen kent verschillende financiële en fiscale voordelen. Zo komt de auto niet op je balans te staan, waardoor je financiële ratio's niet beïnvloed worden en je geen risico op waardevermindering loopt. Daarnaast zijn de BTW en andere gemaakte kosten aftrekbaar van de winst. 


Wat is het verschil tussen operational lease en financial lease?

Bij full operational lease zijn alle kosten van de auto inbegrepen in het leasetarief. Bij financial lease is dit niet het geval en heb je alleen een financiering op de auto. Je bent daardoor zelf verantwoordelijk voor de kosten aan de auto, zoals reparatie en onderhoud. Wel is de auto bij financial lease aan het einde van het leasecontract jouw eigendom, maar je loopt gedurende het leasecontract dus meer economische risico’s. Om deze risico’s voor jou zo klein mogelijk te maken biedt DirectLease enkel full operational lease aan. Doordat de auto namelijk niet op jouw balans komt te staan voorkom je economische risico's zoals een onverwachte waardevermindering. 

Full operational leasen als ZZP'er

Ben je een ZZP’er? Ook dan kunnen wij voor jou operational lease aanbieden. Hiervoor moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je bij de KvK geregistreerd staan en er moeten jaarcijfers beschikbaar zijn. Op basis van deze jaarcijfers beoordelen we of je in aanmerking komt voor een leaseauto.

Ben je pas net begonnen en heb je nog geen jaarcijfers tot jouw beschikking? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar de lease mogelijkheden kunnen kijken.


Bij DirectLease is er veel mogelijk

abstract g08bdafb7e 1280

Snel leverbaar leasen

Nieuwe auto's hebben steeds vaker een lange levertijd. Maar wij hebben voldoende zakelijke leaseauto's op voorraad met snelle levertijden.

iStock 92217095

Zakelijke occasion lease

Ben je op zoek naar een jong gebruikte auto voor een laag tarief die snel leverbaar is? Kies dan voor een occasion. Deze auto’s hebben weinig kilometers op de teller en zijn maximaal 4 jaar oud.

key 791390 1920

Maandelijks opzegbaar leasen

Wil jij niet te lang vastzitten aan een zakelijk leasecontract? Kies dan voor maandelijks opzegbaar leasen van DirectLease. Deze auto's kun je al na 1 jaar op elk moment gratis inleveren.

car g4ec588b93 1280

Shortlease

Shortlease is de oplossing als je op zoek bent naar een auto voor een korte tijd, zonder de hoge kosten van huur maar met alle ontzorging van full operational lease. Met shortlease kun je al vanaf 1 maand leasen.


Wij helpen je graag verder

Heb je nog vragen over zakelijke lease in jouw specifieke situatie? Wij beantwoorden graag al je vragen! 

Neem vrijblijvend contact op met ons zakelijke team:

Tel: info@directlease.nl

Mail: 0541 - 571 710

DirectLease Wij helpen je graag verder
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner