Full operational lease

Voor een vast bedrag per maand een auto leasen en altijd weten waar je aan toe bent? Dan is full operational lease dé oplossing voor jou. Je hoeft geen grote investeringen te doen om in een auto te rijden en je krijgt niet te maken met onvoorziene kosten, zoals schades of reparaties.

Wat is operational lease?

Zakelijke full operational lease is een leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand betaalt om in een auto te rijden. Met uitzondering van de kosten voor brandstof, zijn alle kosten inbegrepen in het leasebedrag. Denk daarbij aan de afschrijving van de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. De auto blijft gedurende het leasecontract eigendom van DirectLease (de leasemaatschappij). Hierdoor kom je nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Voor onderhoud of reparaties kun je bij een lokale merkdealer terecht. Het bedrag dat je maandelijks betaalt is afhankelijk van de gekozen auto, het jaarkilometrage, de looptijd en eventuele extra opties zoals winterbanden of vervangend vervoer. Wil je weten hoeveel jouw leaseauto per maand zal gaan kosten? Stel jouw leaseauto samen en kom er direct achter!

Wat is het verschil tussen operational en financial lease?

Bij full operational lease zijn alle kosten van de auto inbegrepen in het leasetarief. Bij financial lease is dit niet het geval en heb je alleen een financiering op de auto. Je bent daardoor zelf verantwoordelijk voor de kosten aan de auto, zoals reparatie en onderhoud. Wel is de auto bij financial lease aan het einde van het leasecontract jouw eigendom, maar je loopt gedurende het leasecontract dus meer economische risico’s. Om deze risico’s voor jou zo klein mogelijk te maken biedt DirectLease enkel full operational lease aan.

Operational lease voor ZZP’ers

Ben je een ZZP’er? Ook dan kunnen wij voor jou operational lease aanbieden. Hiervoor moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je bij de KvK geregistreerd staan en er moeten jaarcijfers beschikbaar zijn. Op basis van deze jaarcijfers beoordelen we of je in aanmerking komt voor een leaseauto. Ben je pas net begonnen en heb je nog geen jaarcijfers tot jouw beschikking? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar de lease mogelijkheden kunnen kijken.

Operational occasion lease bij DirectLease

Ben je op zoek naar een jong gebruikte auto voor een laag tarief welke snel leverbaar is? Dan is het operational leasen van een occassion een geschikte oplossing voor jou. Deze auto’s hebben weinig kilometers op de teller en zijn maximaal 4 jaar oud. Deze occasions kun je al leasen voor een periode vanaf 12 maanden.

Benieuwd naar welke occasion bij jou past? Kijk dan snel tussen ons occasion lease aanbod en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte!