Kredietacceptatie

Kredietwaardigheid

Auto samengesteld? Bestelling geplaatst? Wij controleren dan op basis van je KvK-gegevens de "kredietwaardigheid" van je onderneming. Dat doen we zodat beide partijen zo min mogelijk risico lopen.

Doorgaans binnen een dag weten we meer en nemen we contact met je op. Maar dan moet de aangeleverde informatie van de KvK en/of Graydon wel voldoende zijn. In andere gevallen hangt het af van de snelheid waarmee de jaarcijfers worden opgestuurd. Als de gewenste bedrijfs- informatie beschikbaar is, handelen wij je aanvraag binnen enkele uren af.

DirectLease Kredietwaardigheid

De bestelling

Als de kredietwaardigheid in orde is, wordt het tijd voor het contract. We sturen je naast een contract ook nog de algemene voorwaarden toe. Na ondertekening stuur je beide documenten per e-mail en/of post retour en is de samenwerking een feit. Je auto wordt direct besteld.

Kort daarna laten we je weten wat de levertijd zal zijn. Nadat de auto op kenteken is gezet, ontvang je het definitieve contract en alle bijbehorende passen en papieren: groene kaart, kentekenbewijs, je eventuele brandstof-/laadpas en verschillende servicepassen.

Is je auto afleveringsklaar? Dan word je direct op de hoogte gesteld. Je kunt er voor kiezen om de auto te laten bezorgen of je kunt de auto direct bij de dealer ophalen.

DirectLease De bestelling
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner