Zoek op merk

De 5 populairste auto's van Private Lease

De 5 populairste auto's van Private Lease

Geplaatst door Marielle Mulder op 21 January 2019 ~ Reacties ~ Tags: , , , , , , , ,

Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met een lijst van goede voornemens. Staat er op de jouwe dat jij in 2019 (opnieuw) een private leaseauto wilt gaan besturen? Dan zit je waarschijnlijk met de vraag: voor welke auto ga ik? Omdat er zoveel keus is, gaan wij jou helpen om het zoekproces te vergemakkelijken. We hebben onderzocht welke auto's van de laatste 3 maanden het meest besteld zijn bij ons? Ben jij benieuwd naar de uitslag? Dan is deze top 5 voor jou!

Top5 private lease

1. Volkswagen up
De Volkswagen up is de onbetwiste nummer 1. Ruim 600 andere bestuurders weten de charme van deze Duitse auto te waarderen. Bij de up draait het om gemak en veiligheid. Laat je door zijn compacte vorm niet voor de gek houden. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut, zodat je comfortabel kunt zitten en bewegen. Dankzij het hoge en vierkantachtige silhouet val je goed op in het verkeer. Daarnaast is er veel  aandacht besteed aan de veiligheid. Vandaar dat er een extra verstevigende achterklep in de up is gemonteerd. Dankzij het zuinige verbruik van de up, is deze auto ook vriendelijk voor jouw portemonnee.  

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod van de Volkswagen up!

2. KIA Picanto
Het zilver is voor de KIA Picanto. Bijna 300 anderen besloten om rond te gaan rijden in dit Koreaanse merk. En dat begrijpen we volkomen. De Picanto is namelijk een echte stadsauto. Het is een kleine auto, maar beschikt over meer ruimte dan je denkt. Dankzij de neerklapbare zitplaatsen kun jij met gemak jouw koffers en boodschappen vervoeren. Met zijn nose grille, voorbumper en strakke lijnen krijg je niet een standaard stadsauto, maar eentje die stoerheid uitstraalt. Net zoals de up valt de Picanto onder de categorie zuinige auto. Wat inhoudt dat je minder vaak hoeft te tanken.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod van de KIA Picanto!

3. Volkswagen Polo
Dat de Volkswagen Polo in de top 3 staat is geen verrassing, want de Polo doet er alles aan om met zijn tijd mee te gaan. Zo heeft Volkswagen alweer de zesde generatie Polo in het leven geroepen. En dat weten auto liefhebbers te waarderen, want om en nabij 150 bestuurders kozen voor dit Duitse merk. De polo heeft een opfrisbeurt gehad en is nu ruimer, sportiever en luxer dan zijn voorgangers. Van alle auto's in deze top 5, is de Polo het minst zuinig. Maar met een verbruik van 1 op 21, kun je nog steeds spreken van een auto met een laag brandstof verbruik.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod van de Volkswagen Polo!

4. Fiat 500
Dat de Fiat 500 net buiten een podiumplaats valt, maakt de auto niet minder begeerlijk. Zo hebben meer dan 100 bestuurders gekozen voor dit Italiaanse merk. De 500 staat ook wel bekend als een echte 'vrouwen auto'. Volgens een onderzoek van autoverzekering HoyHoy worden vrouwen op slag verliefd op deze auto. Als je de auto ziet, begrijp je wel waarom. Zo is de fiat 500 klein van formaat, heeft een zuinig verbruik, opvallend qua uiterlijk en heeft het een hip & modern interieur!  Daarnaast is de 500 behendig, wat resulteert in makkelijkere manoeuvres. 

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod van de Fiat 500!

5. Peugeot 208
De hekken sluiter van deze top 5 is de Peugeot 208. Bijna 100 automobilisten hebben in een tijdbestek van 3 maanden gekozen om dit Franse merk te leasen. De 208 wordt ook wel omschreven als de auto met een modern en strak exterieur en interieur. Hij  valt op door zijn lage carrosserie en brede en robuuste grill. Dankzij zijn lengte (minder dan 4 meter) en het compacte stuurwiel kun jij met gemak elke draai aan. Ook deze auto rijdt zuinig, wat zowel voor stadsritjes als off-road avonturen mooi meegenomen is.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod van de Peugeot 208!

Is de top 5 van private leaseauto's toch niet wat je zocht? Onthoud dan dat dit een overzicht is van de laatste drie maanden en dat de lijst dus kan veranderen. Ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod? Hier vind je een overzicht van ons totale aanbod!

comments powered by Disqus

Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind