DirectLease De 5 populairste auto's van Private Lease

De 5 populairste auto's van Private Lease

21 jan 2019
DirectLease Top 5 private lease auto's

1. Volkswagen up

De Volkswagen up is de onbetwiste nummer 1. Ruim 600 andere bestuurders weten de charme van deze Duitse auto te waarderen. Bij de up draait het om gemak en veiligheid. Laat je door zijn compacte vorm niet voor de gek houden. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut, zodat je comfortabel kunt zitten en bewegen. Dankzij het hoge en vierkantachtige silhouet val je goed op in het verkeer. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de veiligheid. Vandaar dat er een extra verstevigende achterklep in de up is gemonteerd. Dankzij het zuinige verbruik van de up, is deze auto ook vriendelijk voor jouw portemonnee.

Bekijk de Volkswagen up! private lease auto's

2. KIA Picanto

Het zilver is voor de KIA Picanto. Bijna 300 anderen besloten om rond te gaan rijden in dit Koreaanse merk. En dat begrijpen we volkomen. De Picanto is namelijk een echte stadsauto. Het is een kleine auto, maar beschikt over meer ruimte dan je denkt. Dankzij de neerklapbare zitplaatsen kun jij met gemak jouw koffers en boodschappen vervoeren. Met zijn nose grille, voorbumper en strakke lijnen krijg je niet een standaard stadsauto, maar eentje die stoerheid uitstraalt. Net zoals de up valt de Picanto onder de categorie zuinige auto. Wat inhoudt dat je minder vaak hoeft te tanken.

Bekijk de KIA Picanto private lease auto's

3. Volkswagen Polo

Dat de Volkswagen Polo in de top 3 staat is geen verrassing, want de Polo doet er alles aan om met zijn tijd mee te gaan. Zo heeft Volkswagen alweer de zesde generatie Polo in het leven geroepen. En dat weten auto liefhebbers te waarderen, want om en nabij 150 bestuurders kozen voor dit Duitse merk. De polo heeft een opfrisbeurt gehad en is nu ruimer, sportiever en luxer dan zijn voorgangers. Van alle auto's in deze top 5, is de Polo het minst zuinig. Maar met een verbruik van 1 op 21, kun je nog steeds spreken van een auto met een laag brandstof verbruik.

Bekijk de Volkswagen Polo private lease auto's

4. Fiat 500

Dat de Fiat 500 net buiten een podiumplaats valt, maakt de auto niet minder begeerlijk. Zo hebben meer dan 100 bestuurders gekozen voor dit Italiaanse merk. De 500 staat ook wel bekend als een echte 'vrouwen auto'. Volgens een onderzoek van autoverzekering HoyHoy worden vrouwen op slag verliefd op deze auto. Als je de auto ziet, begrijp je wel waarom. Zo is de fiat 500 klein van formaat, heeft een zuinig verbruik, opvallend qua uiterlijk en heeft het een hip & modern interieur! Daarnaast is de 500 behendig, wat resulteert in makkelijkere manoeuvres.

Bekijk de Fiat 500 private lease auto's

5. Peugeot 208

De hekken sluiter van deze top 5 is de Peugeot 208. Bijna 100 automobilisten hebben in een tijdbestek van 3 maanden gekozen om dit Franse merk te leasen. De 208 wordt ook wel omschreven als de auto met een modern en strak exterieur en interieur. Hij valt op door zijn lage carrosserie en brede en robuuste grill. Dankzij zijn lengte (minder dan 4 meter) en het compacte stuurwiel kun jij met gemak elke draai aan. Ook deze auto rijdt zuinig, wat zowel voor stadsritjes als off-road avonturen mooi meegenomen is.

Bekijk de Peugeot 208 private lease auto's

 

Is de top 5 van private leaseauto's toch niet wat je zocht? Onthoud dan dat dit een overzicht is van de laatste drie maanden en dat de lijst dus kan veranderen. Ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod?


Bekijk ons totale aanbod private lease auto's!

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner