DirectLease ID.2all

ID.2all

Ontdek de nieuwe ID.2all. Deze 100% elektrische budgettopper van Volkswagen zal hoogstwaarschijnlijk in 2025 op de markt komen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de ID.2all kan rijden? Kijk dan snel verder.

Compacte elektrische auto met uitstekend bereik

Ontdek de toekomst van compacte elektrische auto's met de Volkswagen ID.2all concept. Deze innovatieve EV biedt een ruim en modern design, met een indrukwekkend bereik tot 450 km op één lading. Een voorbode van tijdloos Volkswagen-design met een royale binnenruimte vergelijkbaar met de Golf en een grote bagageruimte die een hoger segment evenaart.

  • Tot 450 km actieradius
  • Basisprijs minder dan €25.000
DirectLease Compacte elektrische auto met uitstekend bereik

Ruimte en Comfort

Het interieur van de ID.2all valt op door zijn strakke vormgeving en hoogwaardige afwerking. Voorzien van technologische hoogstandjes zoals een Digital Cockpit, head-up display en groot aanraakscherm. Geniet van optimaal comfort met elektrisch verstelbare stoelen, USB-C-aansluitingen, en een uitgebreid glazen panoramadak.

DirectLease Ruimte en Comfort

Zodra de ID.2all verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner