DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe ET7

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe ET7

Maak kennis met de ET7. Deze royale en ruime sedan is een nieuwe kijk in de elektrische automarkt van het merk NIO en binnenkort bij ons te bestellen! Wil jij op de hoogte blijven van de NIO? Kijk dan snel verder.

Voelt als thuis

In het interieur van de ET7 gaan futuristische technologie en modern design samen. De zwevende displays, het tweekleurige stuurwiel en de onzichtbare, slimme ventilatieroosters maken het interieur verfijnd en warm.

Het debuut van karuun® in een productiemodel

Dit materiaal, gemaakt van recyclebaar rattan uit het tropisch regenwoud, komt maar liefst 14 keer terug in het interieur en vertegenwoordigt de schoonheid van de natuur. Elk onderdeel heeft haar eigen textuur met behoud van het natuurlijke gevoel.

Altijd een fris interieur

De onzichtbare, slimme ventilatieroosters aan de voor- en achterzijde verzorgen een nauwkeurige luchtstroom voor extra comfort. De slimme geur- en ventilatiesystemen houden het interieur schoon en fris.

DirectLease Voelt als thuis

Een slim interieur

NOMI is de technologische ontwikkeling van NIO's tweede generatie digitale cockpit. De digitale cockpit is voorzien van een 12,8 inch AMOLED middendisplay, een 10,2 inch HDR digitaal instrumentenpaneel, een tweede multifunctioneel HDR-touchscreen en een Head-up Display. Verder is de NIO ET7 voorzien van het meest geavanceerde, derde generatie Qualcomm® Snapdragon™ Automotive Cockpit Platform met de krachtigste in-car mobiele connectiviteit en communicatiemogelijkheden, waaronder 5G, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 en UWB en NFC. Daardoor geniet je van een naadloze en snelle connectiviteitservaring.

UWB Digital Key en UWB Smart Key

UWB Digital Key met lokalisatie op een centimeter nauwkeurig voor een moeiteloze in- en uitstap als je een telefoon bij je hebt. De herontworpen UWB Smart Key is verkrijgbaar in zwart of wit. De kwalitatief hoogwaardige materialen en verfijnde grip vormen een perfecte combinatie van design en functionaliteit.

DirectLease Een slim interieur

Zodra de ET7 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner