DirectLease DirectLease vakantietrips

DirectLease vakantietrips

Waar ga jij heen op vakantie?

Onze collega's zijn er onderling nog niet over uit...

Onze vakantieverhalen

Niek | Maleisië

Niek: "We hebben een autorondreis gemaakt door Maleisië. Waar het klachten regent over Schiphol hebben wij hier eigenlijk geen problemen gehad.

De vakantie zijn we begonnen in de hoofdstad Kuala Lumpur, uiteraard zijn hier veel bijzondere foodstreets te vinden. Na 2 dagen in Kuala Lumpur vertoefd te hebben zijn we met de auto naar Malakka gereden zijn. Vroeger in de VOC tijd was dit voor de Nederlanders een strategisch punt. Zo zijn er ook enkele gebouwen door Nederlanders gebouwd. Hierna zijn we doorgereden naar de jungle (Taman Negara) waar we enkele nachten hebben doorgebracht; hier hebben we ook gehiked naar een van de hoogste punten van Maleisië.

Vervolgens zijn we langs de gehele oost kust naar het noorden gereden richting de grens met Thailand. Vanuit het noorden (Khota Baru) zijn we doorgereden naar Gopeng, alvorens we daar aankwamen zijn we nog over de Cameron Highlands (theeplantages) gereden. Na Gopeng zijn we naar het westelijke eiland Penang gereden waar we de huurauto, na meer dan 2.000 km gereden te hebben, ingeleverd hebben. De vakantie sloten we af op het eiland Langkawi waar we vanuit Penang naartoe zijn gevlogen met een klein propellervliegtuigje. Via Langkawi hebben we nog een snorkelexcursie gedaan waar we o.a. met kleine babyhaaien konden zwemmen. Helaas was het weer tijd om naar huis te gaan."

DirectLease Niek   |   Maleisië

Bente | Colombia

Bente heeft tijdens haar vakantie in Colombia onder andere de 'Lost city trek' gelopen, wat met recht de mooiste en meest bijzondere hike van Colombia genoemd mag worden! Met deze indrukwekkende tocht heeft ze vier dagen lang 44km afgelegd door de Colombiaanse jungle met als eindpunt Ciudad Perdida, ook wel de Verloren Stad genoemd. Deze vergane stad is gelegen op circa 1.200 meter hoogte en is al rond het jaar 700 gesticht. De warmte en extreme luchtvochtigheid maken de hike redelijk zwaar en ook het slapen in hangmatten in de buitenlucht zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar dat is het uiteindelijk allemaal waard geweest. Bente heeft heuvels beklommen, over paadjes gelopen waar geen auto's of brommers rijden en dorpjes gepasseerd waar nog de lokale Tayrona indianen wonen. Dit is een unieke ervaring die Bente niet snel zal vergeten!

DirectLease Bente   |   Colombia

Jim | Stelvio Pass

Jim, onze enige echte fietslease-expert, heeft in Italië de Stelvio Pass gefietst. Deze zware tocht heeft hij afgerond in 2 uur en 33 minuten, terwijl er gemiddeld zo'n 3 uur voor staat. Petje af! De Stelvio, gelegen in het noordwesten van Italië op de grens met Zwitserland, is met 2758 meter de hoogste pas in Italië en één van de zwaarste beklimmingen in het wielrennen. De klim wordt afgelegd over een afstand van 21,5 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1% en in totaal 48 haarspeldbochten. De laatste 2 kilometer zijn het pittigst: een stijgingspercentage van boven de 10%! Eenmaal aangekomen op de top is het een drukte van belang met meerdere stands waar allerlei wielerspullen, gerelateerd aan de Stelvio, te koop zijn.  Al met al een geweldige ervaring en knappe prestatie van Jim!

DirectLease Jim   |   Stelvio Pass

Maikel | Thailand

Maikel: "Mijn vriendin en ik zijn in April 3 weken in Thailand geweest, in het zuiden; Phuket, en de eilanden Koh Phi Phi, Koh Tao en Koh Pha Ngan. We hebben daar vrijwel elke dag te voet en te scooter het land verkend, meerdere tempels en de Big Buddha van Phuket bezocht. Ook hebben we meerdere hikes gedaan. Tijdens onze vakantie werd ook het Thaise nieuwjaar gevierd, Songkran, waarbij iedereen zich bewapend met waterpistolen en emmers water en het doel is dat iedereen nat wordt. Daarnaast hebben we op Kho Pha Ngan de Full moon party bezocht, een enorm strandfeest wat elke volle maan plaats vindt.

Al met al een hele drukke, mooie vakantie met veel verschillende aspecten."

DirectLease Maikel   |   Thailand
Lanzarote FillWzUxMCwzMjVd

Rob | Lanzarote

Een prachtig vulkaaneiland welke onderdeel is van de Canarische Eilanden met heerlijk constant weer van +/- 24 graden. Met gezellige winkeltjes en terrasjes biedt het tal van mogelijkheden om te genieten van de vakantie. Hier weet Rob wel raad mee!

20220523 132407 FillWzUxMCwzMjVd

Monika | Sardinië

Sardinië, het één na grootste Italiaanse eiland. Een droomplek voor strandliefhebbers met de vele mooie baaitjes met witte stranden. Een plaatselijk spreekwoord luidt: "Na Sardinië kan de hemel alleen nog maar tegenvallen". Nou, wij snappen wel dat Monika hier verblijft met de vakantie!

image001 v2 FillWzUxMCwzMjVd

Martijn | Kirchberg

Glooiende grasbergen, uitgestrekte alpenweiden en steile rotsformaties: Kirchberg heeft het allemaal! Het legendarische en schilderachtige dorpje biedt dankzij het 1.000 kilometer tellende wandelnetwerk prachtige mogelijkheden voor wandelliefhebbers. Goede keuze Martijn!

processed 6c55c140 ca56 4699 9b94 6ff9f9d3ef5b MwWVBmlD FillWzUxMCwzMjVd

Cheyenne | Kos

Een eiland waar je goed uit kunt rusten! Het biedt vele traditionele bergdorpjes, de gezellige hoofdstad Kos-stad en prachtige zand- en kiezelstranden. 65% van de 112 kilometer lange kustlijn bestaat uit strand, genoeg keuze dus voor Cheyenne!

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner