DirectLease Milano

Milano

De Milano wordt gepositioneerd als een zustermodel van bekende voertuigen binnen de Stellantis-familie, waaronder de Peugeot 2008, Opel Mokka en DS 3. Hiermee vindt hij zijn plaats onder de grotere Tonale in de Alfa Romeo line-up. Hoewel de Milano in de toekomst ook elektrische aandrijflijnen zal krijgen, zal als het model met verbrandingsmotor eerst worden gepresenteerd.

Are you ready?

Met een provocerend 'Are you ready?' op het rood-witte camouflagefolie, weet Alfa Romeo de aandacht op zich te vestigen. Hoewel het design van het ingepakte testmodel mogelijk niet direct de typische Alfa-elementen onthult, heeft de Milano eerder digitaal zijn opwachting gemaakt, wat liefhebbers ongetwijfeld zal aanspreken.

Officiële onthulling

Op 10 april wordt de Alfa Romeo Milano officieel onthuld, met naar verwachting krachtige mild-hybride aandrijflijnen tot 136 pk en elektrische versies. Een sportieve topversie belooft zelfs 240 pk via alle vier de wielen, vergelijkbaar met de Abarth 600e. Het interieur van de Milano is eerder al op patentbeelden gespot en belooft ook daar indruk te maken.

DirectLease Are you ready?

Zodra de Milano verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner