DirectLease Zitten er ook nadelen aan private lease?

Zitten er ook nadelen aan private lease?


De nadelen van private lease

Bepaal, voordat je kiest voor private leasen, of onderstaande zaken voor jou een nadeel zijn en weeg ze af tegen de voordelen. Zo bepaal je of private lease iets is voor jou.

 • Kilometers inschatten 
  Bedenk voordat je een auto gaat leasen hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Neem hierin je woon-werk route, uitstapjes, familiebezoeken, vakanties etc. mee. Je gaat namelijk een leasecontract met 12.000 kilometers per jaar aan. Schat jij in dat je meer kilometers gaat rijden, dan is dat geen enkel probleem. Per extra gereden kilometer vindt er dan een verrekening plaats. De kosten hiervoor zijn niet hoog, maar het is wel verstandig om hier van tevoren rekening mee te houden. 
 • Geen economisch eigendom
  Een auto leasen betekent niet automatisch dat de auto economisch eigendom van jou wordt. Wel ben je ervoor aansprakelijk. Dit houdt in dat je onder andere de onderhoudsinstructies van de fabrikant dient te respecteren. Wil je dat de auto toch van jouw wordt? Dat kan! Na de leaseperiode bieden we jou als eerste het recht om jouw leaseauto te kopen. 
 • Financiële verplichting
  Het is goed om je van te voren te beseffen dat je bij private lease een maandelijkse financiële verplichting aangaat voor de door jouw gekozen periode (bijvoorbeeld: 24, 36, 48 of 60 maanden). Wil je om wat voor reden dan ook tussentijds van je contract af? Dat kan, maar daar staat wel een afkoopsom tegenover. Benieuwd naar de hoogte hiervan? Deze staan vermeld in onze voorwaarden. 
 • Brandstof en boetes 
  Bij de voordelen van private lease heb je kunnen lezen wat er allemaal in ons all inclusive aanbod zit. Toch moet je voor bepaalde zaken zelf betalen. Het gaat hierbij om het tanken en de eventuele boetes die je krijgt. 
 • Eigen risico bij schades
  Goed nieuws! Wanneer je besluit om een auto bij DirectLease te gaan leasen, is deze all-risk verzekerd. Zorgen maken over schade aan de auto hoort vanaf nu tot het verleden. Let op: er is nog wel sprake van een eigen risico per gebeurtenis.
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner