DirectLease Wat zijn de voordelen van private lease?

Wat zijn de voordelen van private lease?


De voordelen van private lease

Zorgeloos auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dat is private lease. We vertellen je graag meer over de voor- en nadelen.

 • Vast maandbedrag
  Het leasen van een auto is een maandelijks terugkerende kostenpost. We begrijpen dat je daarom direct wilt weten waar je aan toe bent. Bij DirectLease bepaal jij daarom vaak zelf voor hoe lang je de auto wilt leasen (24, 36, 48 of 60 maanden). Zo weet je precies hoeveel je maandelijks kwijt bent en misschien nog wel belangrijker: hoeveel je overhoudt. Wij houden net als jij niet van onverwachte verrassingen, vandaar dat je bij DirectLease ervan verzekerd bent dat je maandbedrag niet duurder wordt. 
 • Nieuwe auto zonder grote investering
  Als we konden kiezen en het geld ervoor hadden, dan zouden we allemaal een spiksplinternieuwe auto kopen. De realiteit is dat dit voor een grote groep niet is weggelegd. Private lease biedt dan uitkomst. Door te leasen rij jij straks in een nieuwe auto zonder daarvoor een grote investering te doen. 
 • Geen zorgen meer 
  Wanneer je een auto koopt, komen daar nog allerlei extra kosten zoals verzekering en onderhoud bij. Hoe fijn zou het zijn als jij je hier voortaan geen zorgen meer over hoeft te maken? Private lease biedt uitkomst. In het maandelijkse leasebedrag zijn namelijk alle vaste autokosten meegenomen zoals wegenbelasting, verzekering, reparaties, onderhoud, banden, pechhulp, afschrijving en rente. Bij schade regelen we zelfs de afhandeling en krijg je na 72 uur vervangend vervoer.
 • Gemakkelijk van je leaseauto af of eigenaar worden
  Wanneer je een gekochte auto wilt verkopen, heb je te maken met de inruilwaarde en de stress van het daadwerkelijk verkopen. Met private lease heb je deze zorgen niet. Zit je leaseperiode erop? Dan kun je gemakkelijk je auto inleveren of een nieuwe auto gaan leasen. Zijn jij en je leaseauto na de leaseperiode onafscheidelijk geworden? Bij DirectLease heb jij altijd als eerste het recht om jouw leaseauto te kopen. 
 • Geen borg
  Het komt vaak voor dat je voor producten een borg moet betalen. Niet bij ons! We hebben niet voor niets het motto: direct weten waar je aan toe bent. Het maandbedrag is wat je betaald, borgsommen kennen we bij DirectLease niet.
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner