Zoek op merk

Waarom Private Lease van DirectLease

Waarom Private Lease van DirectLease

Er zijn diverse soorten lease aanbieders, dus waarom zou je voor DirectLease kiezen? Wij bieden je, naast de algemene voordelen, nog twee extra aspecten. Waarom doen we dit? DirectLease ziet elke leaser als gelijke en zo willen we jou dan ook behandelen. 

  • Geen leeftijdsdiscriminatie
    Wanneer je een auto wilt gaan leasen is het in de leasewereld gebruikelijk dat ze kijken naar je leeftijd. Hierbij worden met name de jongeren en de ouderen het moeilijk gemaakt. Denk hierbij aan een toeslag bovenop het tarief of dat je geen contract bij de dealer mag afsluiten. Bij DirectLease hoef je over je leeftijd niet in te zitten. Wij doen niet aan een minimum of maximum leeftijd. Zo is onze oudste leaserijder de tachtig jaar al ruimschoots gepasseerd.

  • Geen toeslag schadevrije jaren
    Bij vele leaseaanbieders krijg je een financiële schok te verwerken als je jouw schadevrije jaren doorgeeft. In het begin leek de aanbieding voordelig totdat je erachter komt dat je geen of onvoldoende schadevrije jaren hebt opgebouwd. Je ziet het leasebedrag ineens fors omhoog schieten. Oneerlijk toch? Dat vinden wij bij DirectLease wel. Vandaar dat wij niet met schadevrije jaren werken. Zo kunnen ook beginnende bestuurders en autorijders met een minder opgebouwde no-claim bij ons voordelig hun droomauto leasen.

keurmerk4

 

 

Al bekend met private lease?
Bekijk hier ons private lease aanbod.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind