DirectLease Waarom Private Lease van DirectLease

Waarom Private Lease van DirectLease


De pluspunten van private lease bij DirectLease

Wij bieden je, naast de algemene voordelen van private lease, nog twee extra aspecten. Waarom doen we dit? DirectLease ziet elke leaser als gelijke en zo willen we jou dan ook behandelen.

  • Geen leeftijdsdiscriminatie
    Wanneer je een auto wilt gaan leasen is het in de leasewereld gebruikelijk dat ze kijken naar je leeftijd. Hierbij worden met name de jongeren en de ouderen het moeilijk gemaakt. Denk hierbij aan een toeslag bovenop het tarief of dat je geen contract bij de dealer mag afsluiten. Bij DirectLease hoef je over je leeftijd niet in te zitten. Wij doen niet aan een minimum of maximum leeftijd. Zo is onze oudste leaserijder de tachtig jaar al ruimschoots gepasseerd.

  • Geen toeslag schadevrije jaren
    Bij vele leaseaanbieders krijg je een financiële schok te verwerken als je jouw schadevrije jaren doorgeeft. In het begin leek de aanbieding voordelig totdat je erachter komt dat je geen of onvoldoende schadevrije jaren hebt opgebouwd. Je ziet het leasebedrag ineens fors omhoog schieten. Oneerlijk toch? Dat vinden wij bij DirectLease wel. Vandaar dat wij niet met schadevrije jaren werken. Zo kunnen ook beginnende bestuurders en autorijders met een minder opgebouwde no-claim bij ons voordelig hun droomauto leasen.
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner