Directlease Tankservice

Goedkoop een auto leasen?

Private leasen?

Autorijden voor een laag vast maandbedrag, zonder verrassingen. Snel leverbaar, maandelijks opzegbaar, het is allemaal mogelijk bij DirectLease.

Zakelijk leasen?

DirectLease is de betrouwbare mobiliteitspartner voor bedrijven van elk formaat, van eenmanszaak tot internationale wagenpark

Voordelig tanken

Onze gratis brandstof app wordt maandelijks 1.200.000x geraadpleegd. Gebruik jij hem al?

Sinds negentien jaar maakt DirectLease de leaseprijzen van alle personenauto's voor iedereen transparant. Sinds zeven jaar doen we hetzelfde met de brandstofprijzen dankzij de DirectLease Tankservice. Zo proberen we te voorkomen dat je teveel betaalt voor jouw auto en/of de brandstof.

GoogleplaystorebuttonApplestorebutton

DirectLease Voordelig tanken

Wat kan de DirectLease Tankservice?

Naast dat de DirectLease tankservice jou overzichtelijk weergeeft waar jij het goedkoopst kunt tanken, biedt de tankservice app ook andere voordelen. Zo zie je in één oogopslag welke tankstations aanvullende services verlenen zoals een wasstraat, een avondwinkel en wat de openingstijden zijn.

NIEUW! DirectLease Tankservice voorspelt nu ook de brandstofprijs voor morgen. Indien de verwachting gerechtvaardigd is dat de prijs van morgen 2 cent of meer afwijkt, wordt de verwachte prijs van morgen getoond. Blijft de prijs hetzelfde, dan wordt er geen "prijs van morgen" weergegeven.

DirectLease Wat kan de DirectLease Tankservice?

Hoe worden de prijzen bepaald?

In Nederland is het erg moeilijk om altijd exact te achterhalen waar je het goedkoopst kunt tanken. De DirectLease Tankservice heeft daarom, geheel onafhankelijk, een eigen model ontwikkeld waarmee de brandstofprijzen iedere dag opnieuw worden voorspeld. Met de input van zowel onze leaserijders als duizenden gebruikers proberen we de gegevens van ieder station iedere dag weer correct te krijgen, zodat jij weet waar je goedkoop kunt tanken.

Foutmarges in de voorspellingen

Ook de DirectLease Tankservice zit er wel eens naast met de brandstofprijs voorspelling of andere gegevens van een station. Een station wijzigt plotseling haar korting in verband met een actie of gedurende de dag wordt de brandstofprijs een of enkele keren gewijzigd. Wij adviseren dan ook om de door DirectLease Tankservice gepresenteerde prijs altijd slechts als indicatie voor de brandstofprijs te gebruiken. Vaak is de voorspelde prijs juist, maar soms zitten we er 1 of 2 cent naast.

Feedback

Vind je als gebruiker een fout in de DirectLease Tankservice? Dan horen we dat heel graag en we verwerken de correcties altijd. We kunnen niet altijd persoonlijk reageren op de honderden reacties die we ontvangen. Maar ook zonder onze reactie mag je er van uit gaan dat we het hebben ontvangen en dat we het in de DirectLease Tankservice verwerken.

Iedere brandstofprijs correctie wordt gebruikt voor de prijs van vandaag en gaat mee in de voorspelling van de brandstofprijzen voor de volgende dagen. Zonder de feedback van gebruikers, geen up-to-date informatie! Zowel in de apps als op de website van de DirectLease Tankservice staat er bij een station altijd een knopje of een link om je feedback te geven.

Wellicht ten overvloede willen we benadrukken dat de DirectLease Tankservice geheel onafhankelijk is en wij geen enkele commercieel belang van derden dienen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan zien wat de brandstof kost, zodat je weet waar je het goedkoopst kunt tanken. Tenslotte willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage en wensen we alle gebruikers veel goedkope en veilige kilometers toe!

GoogleplaystorebuttonApplestorebutton

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner