DirectLease Rafale

Rafale

Ontdek de nieuwe Rafale. Deze nieuwe SUV-coupé wordt toegevoegd aan het topgamma van Renault en is binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de Rafale kan rijden? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

Het interieur van de Rafale is geïnspireerd op de Austral en de Espace, maar met nieuwe kleuren, materialen en slimme details. Het Android Automotive-besturingssysteem van de nieuwste generatie en het vernieuwde dashboard creëren een intuïtieve en gepersonaliseerde rijervaring.

Krachtige performance en elektrische aandrijving

Onder de motorkap van de Rafale schuilt een 1,2-liter driecilinder in combinatie met de E-Tech Hybrid-aandrijflijn. De basisvariant levert 200 pk, terwijl een krachtigere versie met 300 pk wordt aangekondigd. De 4x4 300-variant wordt uitgerust met een extra elektromotor en biedt vierwielaandrijving. Deze plug-in hybride maakt het mogelijk om langere afstanden elektrisch te rijden, terwijl een volledig elektrische versie niet wordt verwacht.

DirectLease Alles wat je moet weten

Royale bagageruimte

Met het CMF-CD-platform deelt de Rafale eigenschappen met de Austral en de Espace, resulterend in royale binnenruimte en een bagageruimte van 530 liter. De opvallende designtaal, met elementen zoals 'slagtanden' van ledverlichting en een imposante grille, geeft de Rafale een uniek uiterlijk dat zich onderscheidt in zijn segment.

DirectLease Royale bagageruimte
11 De volledig nieuwe Renault Rafale scaled
15 De volledig nieuwe Renault Rafale scaled
25 De volledig nieuwe Renault Rafale scaled

Zodra de Rafale verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner