DirectLease Terramar

Terramar

Maak kennis met de nieuwe CUPRA Terramar. Deze dynamische cross-over belooft topprestaties en rijplezier. Als nieuwste aanwinst van CUPRA combineert de Terramar innovatieve technologieën met een opvallend design. Met krachtige aandrijflijnen streeft de Terramar naar een leidende positie in zijn segment. Bovendien markeert de Terramar de laatste verbrandingsmotor die Cupra zal produceren. Benieuwd naar de laatste updates? Lees verder.

Audi-invloeden in de CUPRA Terramar

De Cupra Terramar deelt zijn technologie met de Audi Q3, wat de samenwerking tussen de twee merken benadrukt. Volgens Audi Hongarije lijkt het erop dat de Terramar een aantal motoropties zal aanbieden. Hoewel het nog niet duidelijk is welke hybride technologie de auto zal krijgen, wordt geschat dat de Terramar een elektrische actieradius van ongeveer 100 km zal hebben. Onder de motorkap kunnen we opties verwachten zoals de 1,5-liter en 2,0-liter viercilinder-in-lijn motoren, voorzien van zowel mild-hybrid als plug-in hybride technologieën. Deze combinatie van kracht, efficiency en elektrisch bereik onderstreept de innovatieve visie van de Terramar en zijn nauwe banden met de Audi-familie.

DirectLease Audi-invloeden in de CUPRA Terramar

Van Spanje naar Hongarije

De productie van de CUPRA Terramar vindt plaats in de Audi-fabriek in Györ, Hongarije. Deze locatie, gekenmerkt door zijn vakmanschap, dient als een cruciale schakel tussen Audi en CUPRA. In Györ worden beide merken niet alleen samengebracht, maar er wordt ook technologische vooruitgang geboekt dankzij hun samenwerking. De medewerkers in Hongarije delen met trots hun bijdrage aan deze innovatieve productie, zij produceren dan ook al jaren voor andere merken uit de Volkswagen en Audi Groep.

DirectLease Van Spanje naar Hongarije

Wat weten we nog meer?

De Cupra Terramar is een indrukwekkende 4,5 meter grote crossover. Deze lengte plaatst de Terramar net boven de CUPRA Ateca in de line-up. Hoewel de Terramar wordt beschouwd als de opvolger van de Ateca, is hij in werkelijkheid een upgrade in alle opzichten ten opzichte van dat model.

Wat het interieur betreft, zal de Terramar (rechts boven in de afbeelding) veel kenmerken delen met zijn volledig elektrische broertje, de Tavascan (links onder in de afbeelding). Het is al bekend dat de Tavascan is uitgerust met een indrukwekkend 15" zwevend infotainmentsysteem. Bovendien suggereert de informatie dat de Terramar mogelijk de beschikking krijgt over 12 speakers van het gerenommeerde merk Sennheiser, wellicht als optionele upgrade. Deze details beloven een luxe en geavanceerde rijervaring voor de bestuurder en passagiers van de Cupra Terramar.

DirectLease Wat weten we nog meer?

Zodra de CUPRA Terramar beschikbaar is, kun je hem eenvoudig aanvragen bij DirectLease. Voor vragen of verduidelijkingen staan wij altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner