DirectLease XM

XM

Ontdek de nieuwe BMW XM. Deze luxueuze SUV is het nieuwste vlaggenschip van BMW en binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de XM kan rijden? Kijk dan snel verder.

Het interieurdesign van de nieuwe BMW XM

BMW Curved Display

Het uit één deel bestaande BMW Curved Display geeft informatie over de BMW overzichtelijk weer. Het combineert een 12,3 inch instrumentenpaneel (Info Display) en een 14,9 inch Touch Control Display. De bediening is ergonomisch geoptimaliseerd en intuïtief. Dankzij de stijlvolle integratie in het dashboard is het BMW Curved Display ook visueel een blikvanger.

 

DirectLease Het interieurdesign van de nieuwe BMW XM
Screenshot 2022 11 23 at 13 59 12 BMW XM G09 Highlights BMW v2.nl

Hemelbekleding met verlichting

Indrukwekkend is de indirect verlichte hemelbekleding door de driedimensionale prismatische structuur. Sfeervolle Ambiance verlichting zet de toon aan de hand van de verschillende verlichtingsdesigns. Afhankelijk van rijmodus en de stemming kan de kleurkeuze aan de individuele behoeften worden aangepast.

Screenshot 2022 11 23 at 13 59 17 BMW XM G09 Highlights BMW v2.nl

M Lounge

De M Lounge biedt een uniek gevoel van ruimte. De zitting bestaat uit één stuk en details zoals de ruitvormige structuren in de stiksels en hoofdsteunen stralen comfort en luxe uit. Samen met de sculpturale, indirect verlichte hemelbekleding, de donkere ruiten en de comfortkussens creëert dit een nieuw gevoel van ruimte.

Screenshot 2022 11 23 at 13 59 19 BMW XM G09 Highlights BMW v2.nl

Exclusief vintage leder

Het nieuwe leder met vintage karakter kent een natuurlijke structuur en textuur en brengt hoogwaardige accenten in de portierbekleding en het instrumentenpaneel. Het materiaal wordt voor het eerst exclusief gebruikt in de nieuwe BMW XM en is uniek in elke auto dankzij de speciale verwerkings- en afwerkingsprocedures.

Plug-in hybride rijbeleving

Het beste van twee werelden: de nieuwe BMW XM Plug-in-Hybride.

  • Puur elektrische actieradius van 82-88 km (WLTP) en intelligente rijmodi voor volledige flexibiliteit
  • Maximaal rijplezier met optimale efficiency
  • Krachtige verbrandingsmotor met 360 kW (489 pk) en BMW eDrive aandrijving met 145 kW (197 pk)
DirectLease Plug-in hybride rijbeleving

Zodra de BMW XM verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner