Heb je een bestaande lease- of dealerofferte?

Ontvang een gratis leasevoorstel en tips & advies over de voorwaarden

Stuur ons je huidige offerte en wij kijken graag voor je naar de mogelijkheden! Heb je een leaseofferte van een dealer? Dan voorzien we je van ons voorstel op maat. Heb je een concurrerende leaseofferte? Deel deze met ons en we voorzien je van de passende vergelijking.

Auto lease offertes vergelijken

Kun je moeilijk wijs worden uit de voorwaarden van leasecontracten? We helpen je graag inzicht te krijgen in wat er in een lease-overeenkomst is inbegrepen, ook van offertes van concurrenten. Leaseofferte voorwaarden vergelijken is ingewikkeld, maar wij kennen de materie en kunnen je snel vertellen welke offerte een betere prijs-kwaliteitverhouding biedt. Ons team is deskundig in alles wat met leasen te maken heeft, dus aarzel niet en neem vandaag nog contact op met eventuele vragen over je huidige situatie.

Pas als je een helder overzicht hebt van de leasevoorwaarden, kun je goed offertes en aanbiedingen vergelijken. Onze tips en inzichten zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt. Stuur ons je offerte en ons team zal die gratis analyseren om uit te zoeken of dit echt de beste beschikbare optie is!

DirectLease Auto lease offertes vergelijken

Het leasecontract: waar moet ik op letten?

Het leasecontract (of de leaseovereenkomst) is het contract dat je afsluit met de leasemaatschappij. Het bevat alle afspraken waar jij en de leasemaatschappij zich aan moeten houden tijdens het leasen van de auto. Bij DirectLease zijn we graag helder over de voorwaarden van het leasecontract en kun je ze altijd in duidelijke bewoordingen terugvinden op onze site.

Bij het opvragen van leaseoffertes bij verschillende maatschappijen zul je snel merken dat er verschil zit in de prijzen. Natuurlijk is het aantrekkelijk om direct te kiezen voor de voordeligste optie, maar staar je niet blind op de prijs alleen. De voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Maar de verschillen tussen aanbieders zijn niet altijd goed zichtbaar.

Leasevoorwaarden checklist

Waar moet je zoal opletten als je leasevoorwaarden vergelijkt.

  • Welke verzekeringen zijn inbegrepen? Is het een wettelijk verplichte WA-verzekering of een allriskverzekering waarbij je voor meer schades bent gedekt? Wat zijn de eigen risico bedragen? Kun je je schadevrije jaren meenemen?
  • Wat gebeurt er als je voortijdig van je contract af wilt? Leasemaatschappijen hanteren verschillende rekenmethodes om je contract af te kopen.
  • Mogen andere personen in mijn auto rijden en hoe zijn die verzekerd? Als je voor je leaseauto bijtelling betaalt voor privé gebruik, dan is het wel zo praktisch als je gezin er ook gebruik van mag maken. Check dat in je voorwaarden.
  • Hoe werkt het als ik meer kilometers rijdt dan afgesproken in het leasecontract? Zijn de voorwaarden helder genoeg om te bepalen wat je dan extra betaalt?
  • Hoe is het geregeld als ik schade of pech heb? Mag ik mijn auto dan overal voor herstel aanbieden? En wat zijn de spelregels als het onderhoud van mijn leaseauto langer duurt dan verwacht?

Veelgestelde vragen over leaseoffertes en leasevoorwaarden

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner