Procesmanager

Krijg jij energie van het verbeteren van bedrijfsprocessen? Beschik jij over sterk analytisch denkvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden? Weet jij de brug te bouwen tussen IT, de business en stakeholders? Lees dan snel verder, want de functie van procesmanager is dan echt iets voor jou!

Wat ga je doen?


Bij DirectLease vinden we het belangrijk dat onze processen altijd zo optimaal en efficiënt mogelijk werken. Door de groei die wij als organisatie doormaken, wordt dit alleen maar belangrijker. Als procesmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Je haalt de behoeften van de collega’s op, analyseert problemen, identificeert knelpunten en maakt een business case voor de stakeholders. Daarna implementeer je de verbeteringen en borg je het proces. Omdat dit voor ons een nieuwe functie is, zal je zowel operationeel als tactisch bezig zijn. Kortom, een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij je de brug naar de stakeholders en gebruikers bent. Wat je verantwoordelijkheden onder andere nog meer zullen zijn?

 • Op onze complexe applicaties en processen hou jij overzicht, voer je het beheer en stel je documentatie op;
 • Je ziet kansen voor verbeteringen in onze bedrijfsprocessen, stelt de requirements vast en ontwikkelt slimme (low code) oplossingen.
 • Qua communicatie ben je de brug naar stakeholders en gebruikers. Je biedt je ondersteuning aan en geeft training aan eindgebruikers;
 • Je bent contactpersoon voor interne en externe belanghebbenden.
DirectLease
Zelfstandig én een echte teamspeler!

Wie ben jij?


Laten we eerlijk zijn. Deze functie is niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk dat jij een echte processpecialist bent, het liefst in de vorm van een procesmanager, maar als dat jouw volgende stap is nodigen we je zeker uit om te solliciteren. Jij krijgt energie van het optimaliseren van processen, hebt ervaring in het ontwikkelen van (low code) oplossingen en in het beheren van processen met de bijbehorende tooling. Het is al helemaal mooi meegenomen wanneer je ook programmeerkennis hebt, al is dat geen harde eis. Je bent een aanpakker en bedenkt niet alleen oplossingen, maar voert ze ook uit. Daarnaast beschik jij over minimaal:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding;
 • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van low code en SaaS-oplossingen zoals Retool, Zapier, Make en Zendesk;
 • Fulltime beschikbaarheid.
DirectLease
Dé leukste (online) leasemaatschappij van Nederland!

Maak kennis met DirectLease


DirectLease is een grote speler op de Nederlandse, Belgische en Duitse leasemarkt. In 2001 verraste DirectLease de Nederlandse autoleasemarkt door als eerste leasemaatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het gebied van autoleasing. Naast de zakelijke markt wordt sinds 2013 ook de particuliere markt bediend met het product Private Lease van DirectLease. Daarmee is DirectLease de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren, die een goed leaseproduct willen voor een uitstekende prijs met de beste klantenservice.

DirectLease
Gezellige collega's, voldoende uitdaging én Twentse nuchterheid!

Wat bieden wij jou?


Vanuit ons kantoor in Hengelo werken wij in totaal met 50 collega’s. Wij schakelen snel en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast vinden wij een goede werksfeer belangrijk. Zo is er iedere donderdag na werktijd een sportles en op vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Wij bieden jou een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarbij je zelf de vrijheid hebt om deze functie in te vullen. Wij laten jou graag met ons meegroeien en bieden jou verschillende opleidingsmogelijkheden aan. Daarnaast bieden wij jou onder andere: 

 • Een goed salaris passend bij je ervaring;
 • Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer;
 • Korting op auto’s, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin;
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, workshops en trainingen naar keuze;
 • Onbeperkt toegang tot de Van Mossel Academy;
 • Regie over je eigen carrièrepad;
 • Wekelijks een bootcamp om jezelf fit te houden;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • En natuurlijk werken binnen een snelgroeiende organisatie met een leuk team.
DirectLease

Waar vind ik mijn bureau?

Jij kunt aan de slag aan de Goudstraat 70 in Hengelo (OV).

Wanneer start ik?

Je startdatum bepalen we uiteraard in overleg.


Overtuigd?

Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Relinde Gronert.

Telefoon: 06-23511949

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner