Zoek op merk

Renault Zoe

Renault Zoe

Stijlvol Elektrisch Rijden

De Renault ZOE is de betaalbare 100% Elektrische Auto met een Actieradius van 300 km! Ervaar schone lucht, rust, cool interieur en voorzieningen voor nog meer rijplezier. 

Meer autonomie, meer vrijheid

Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat de 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen batterij, laad snel en overal op, en ontspan. De ZOE is uitgerust met de nieuwe Z.E. 40-batterij met een actieradius van 300 kilometer. Uw mobiele vrijheid is dus vrijwel onbeperkt en u kunt spontaan weekendjes weg. In alle rust en stilte!

Nog unieker

Geen CO 2 -uitstoot, geen motorgeluid en niet hoeven schakelen. De Renault ZOE tilt elektrisch rijden naar een hoger plan in een geheel eigen stijl: vloeiende lijnen, gestroomlijnde looks en duidelijk herkenbaar het grote verchroomde Renault-logo. Het gedurfde ontwerp met de opvallende LED lichtsignatuur en de fraai weggewerkte portiergrepen in de C-stijl vormt een fraai geheel. Nieuwe exterieurkleuren en een actieradius van 300 km*, maken hem nóg verleidelijker. En nóg unieker.

renault zoe 2020 2

De Renault ZOE onder de loep

De Renault ZOE is zonder enige twijfel de elektrische auto die het meest geschikt is voor de dagelijkse praktijk. Renault heeft er alles aan gedaan om de actieradius te optimaliseren, het opladen te vergemakkelijken en zo veel mogelijk veiligheid en comfort te bieden.

 

renault zoe 2020 7