DirectLease De 4 voordelen van sale en leaseback!

De 4 voordelen van sale en leaseback!

7 April 2021

De impact van het coronavirus is in elke sector voelbaar. Iedereen is daardoor terughoudender geworden met het doen van investeringen, ook wat betreft het wagenpark. Toch blijft mobiliteit een onmisbaar aspect om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen. In dat kader krijgen wij regelmatig de vraag 'wat te doen met auto’s in eigen beheer'? Ons antwoord: kies voor sale & leaseback, dat levert voordelen op!

Wat houdt een sale en leaseback contract in?

Een wagenpark in eigendom drukt op je liquiditeitspositie, dit kan in deze bijzondere tijden als een zware last worden ervaren. Deze zorg nemen we je graag uit handen met Sale en Leaseback. Misschien een onbekende term maar we lichten het graag aan je toe. Het betekent simpel gezegd dat je het wagenpark aan ons verkoopt tegen de boekwaarde, je beschikt dan in één keer over extra liquiditeiten. De auto’s kun je daarna eenvoudig bij ons leasen op basis van Full Operational Lease zonder zorgen om exploitatierisico’s, die zijn vanaf dat moment voor onze rekening. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Welke voordelen heeft sale and leaseback?

  1. Geen exploitatierisico’s; één vast en overzichtelijk maandtarief.
  2. Door jouw wagenpark te verkopen stijgt je liquiditeitspositie, dit stelt je weer in staat eventuele andere investeringen te doen.
  3. Je behoudt de mobiliteit van je medewerkers door de auto’s van ons terug te leasen.
  4. Je hebt geen omkijken meer naar het beheer, het gaat immers om Full Operational Lease waarbij wij zorgen voor alle kosten die horen bij het gebruik van de auto.

Contact moment
Heb je vragen over sale en leaseback? Ons team staat voor jou klaar: bel, mail of chat met ons!
Telefoon: 0541-571710
E-mail: info@directlease.nl

Meer nieuws van DirectLease:


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind