Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Reparatie en onderhoud


Algemeen

Voor reparatie of onderhoud aan je leaseauto kies je zelf een dealer. Deze regelt vervolgens de aanvraag met DirectLease. Reparatie voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Gebruik daarom de reiswijzers van de ANWB.

Banden

Voor reparatie of vervanging van je banden kun je bij je eigen merkdealer terecht.

Zomer/winterbanden

Voor het wisselen van de zomer- naar winterbanden maak je een afspraak bij je merkdealer. Heb je al eerder de banden van je leaseauto gewisseld? Dan is het noodzakelijk om met dezelfde bandenleverancier contact op te nemen. Deze leverancier heeft je bestaande winterbanden namelijk nog in opslag. Heb je winterbanden opgenomen in je leasecontract? Dan heb je gedurende de looptijd van het contract recht op zes winterbanden.

Je kunt richting de winterperiode voor het plaatsen van winterbanden een afspraak maken bij je dealer of de leverancier die je winterbanden in opslag heeft. Wij raden je aan om tijdig een afspraak te maken in verband met de grote vraag naar winterbanden.

Let op! Winterbanden slijten sneller dan zomerbanden, zeker bij een temperatuur van boven 7 graden Celsius. Wissel daarom tijdig je winterbanden om voor zomerbanden. Wij adviseren je de periode van begin november tot eind maart aan om op winterbanden te rijden.

Ruitschade

DirectLease werkt voor herstel en vervanging van je autoruit samen met een aantal professionele dienstverleners.

Voor ruitschade bel je direct +31(0)88 0870150

Je kunt direct een afspraak maken. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren, om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt en je de hele voorruit moet laten vervangen. Een sterreparatie is voor jou in de meeste gevallen gratis, een autoruit vervangen heeft vaak gevolgen voor je eigen risico.

Pechhulp

Directlease maakt voor haar pechservice in binnen- en buitenland gebruik van de diensten van de ANWB.

Je kunt in Nederland bellen met: 0592 390 537, en in het buitenland: +31(0)70 314 50 68

Hoe werkt het

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind