Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Internationaal leasen


Het is niet altijd even eenvoudig voor een bedrijf om een leasecontract af te sluiten in het buitenland. Vaak opereren de lokale leasemaatschappijen niet internationaal en ben je aangewezen op meerdere partijen met administratieve rompslomp als gevolg. Wij zijn in staat een duidelijk contract aan te bieden met begrijpelijke voorwaarden, dus zonder verrassingen achteraf.Altijd flexibel, ook over de grens

Ook de in- en uitvoer van auto's is bij ons veel eenvoudiger geregeld is. Heel praktisch wanneer je bijvoorbeeld in Duitsland een vertegenwoordiger hebt die ermee stopt, terwijl er eentje in Nederland of België is aangenomen. De leaseauto wordt dan gewoon door ons naar Nederland of België uitgevoerd.

Fiscale ondersteuning

Ook kun je rekenen op fiscale ondersteuning bij DirectLease. Wat zijn de fiscale valkuilen van internationaal leasen? Wat zijn de voordelen en hoe kun je daarvan profiteren? Onze specialisten kunnen je voorzien van de juiste adviezen. En het is natuurlijk buitengewoon prettig om dat in je eigen taal uitgelegd te krijgen.

Met vestigingen in België en Duitsland is internationaal leasen bij ons snel geregeld. Onze medewerkers kennen elkaar niet alleen persoonlijk, maar werken dagelijks intensief met elkaar samen. Daardoor zijn we in staat om snel op internationale vragen te reageren en ze in no-time op te lossen.


Hoe werkt het

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind