DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe VF9

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe VF9

Maak kennis met de gloednieuwe VF9. Deze luxe 7-persoons SUV is de grotere broer van de VF8 en binnenkort bij DirectLease te bestellen! Wil jij op de hoogte blijven van de VF9? Kijk dan snel verder.

Waarom de VF9?

Ruim en praktisch 

Met 7 royale zitplaatsen en een praktische interieurindeling is de VF9 een zekere voorloper in zijn klasse als het gaat om ruimte.

Hoge veiligheid 

Net als de VF8 is de VF9 ook met 5 sterren beoordeeld door de Euro NCAP. Hierdoor rijd je iedere rit met een vertrouwd gevoel.

Hoog actieradius

De VF9 zal een rijbereik hebben tot ruim 594 kilometer waardoor je ook tijdens lange ritten niet hoeft te stoppen.

DirectLease Waarom de VF9?

Ga op stap met het hele gezin

7 ruime zitplaatsen, luxe materiaalkeuze, moderne functies en een aansprekend exterieur. Al deze punten maken de VF9 een echte premium auto. Binnen vind je een multimediasysteem met een schermgrootte van ruim 15.6 inch en een head-up display. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook in de tweede zitrij een scherm te krijgen.

Met andere opties zoals elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen zit je comfortabel in je stoel. Ook geventileerde en massagestoelen zijn optioneel te krijgen. Zelfs in de tweede zitrij.

DirectLease Ga op stap met het hele gezin

Zodra de VF9 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner