DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe Renault 4

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe Renault 4

Ontdek de Renault 4. Deze stoere terugkeer van een legendarische klassieker in een modern, elektrisch jasje is binnenkort het nieuwste pronkstuk van Renault. Wil jij op de hoogte blijven en als een van de eersten ervaren hoe het is om in de Renault 4 te rijden? Lees dan snel verder.

Maak kennis met de toekomst

De nieuwe Renault 4 is een eerbetoon aan de iconische Renault 4 van jaren geleden, maar dan volledig elektrisch en klaar voor de avonturen van morgen. Met zijn robuuste uitstraling en all-terrain capaciteiten is dit de ideale partner voor zowel de stadse jungle als het ongetemde landschap.

DirectLease Maak kennis met de toekomst

Ontworpen voor avontuur

Deze nieuwe telg in de Renault-familie combineert het praktische van een compacte auto met de kracht en veelzijdigheid die je van een terreinwagen verwacht. Met zijn verhoogde bodemvrijheid en unieke off-road mogelijkheden is geen weg te ruig. En het mooiste? Je rijdt volledig emissievrij.

DirectLease Ontworpen voor avontuur

Zodra de Renault 4 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner