DirectLease Frontera

Frontera

De langverwachte SUV van Opel, de Frontera, is binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in deze Frontera kan rijden? Lees dan snel verder.

Verrassend concurrerend

De nieuwe Opel Frontera zet een nieuwe standaard in betaalbaarheid en ruimte binnen het SUV-segment, en biedt meer voor minder in vergelijking met de Opel Mokka. De Frontera, die groter is dan zijn compacte broer, biedt meer binnenruimte en een uitgebreidere standaarduitrusting, terwijl de prijs verrassend concurrerend blijft.

De keuze tussen een elektrische aandrijving en een 48V-hybride techniek biedt potentiële kopers de flexibiliteit om een auto te kiezen die past bij hun rijstijl en milieubewustzijn, terwijl de aantrekkelijke prijsstelling en de ruime opties de Frontera tot een uitstekende keuze maken voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een ruime en betaalbare SUV.

DirectLease Verrassend concurrerend

Ruim en modern

Het interieur van de nieuwe Opel Frontera is ontworpen met een modern en technologisch geavanceerd design. Het legt de nadruk op een combinatie van een futuristische uitstraling, hoogwaardige materialen en gemak.

Het dashboard van de Frontera is strak en minimalistisch uitgevoerd, voorzien van twee 10-inch beeldschermen die centraal staan in het gebruik van het geïntegreerde infotainmentsysteem. Deze schermen bieden toegang tot diverse functionaliteiten zoals navigatie, entertainment en aanpassingen aan de voertuiginstellingen.

Kenmerkende elementen omvatten:

  • Een dubbel 10-inch display.
  • Een uitgebreid audiosysteem met naadloze smartphone-integratie.

 

DirectLease Ruim en modern

Zodra de Frontera verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner