DirectLease E-HS9

E-HS9

Ontdek de nieuwe Hongqi E-HS9. Deze luxueuze SUV is het nieuwste vlaggenschip van Hongqi en binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de E-HS9 kan rijden? Kijk dan snel verder.

Technologie en veiligheid hand in hand

De Hongqi E-HS9 staat garant voor ontspannen en comfortabel reizen, mede dankzij de talloze geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Deze ondersteunen en ontzien jou als bestuurder tijdens het rijden, waardoor het rijden aangenamer én veiliger wordt. Zo is de E-HS9 standaard uitgerust met bijvoorbeeld twaalf parkeersensoren, vier camera's rondom, dodehoekbewaking, een automatische noodrem en nog veel meer.

DirectLease Technologie en veiligheid hand in hand

Een ruimtewonder pur sang

De ruimte van de E-HS9, gecombineerd met zijn elektrische prestaties, maken hem uniek in zijn segment. De E-HS9 is een luxe zes- of zevenzitter, waarbij iedere passagier een sensationele mate van comfort ervaart. Van elektrisch verstelbare captain chairs tot klimaatregeling op iedere zitrij, van luxe hoofdkussens tot leeslampjes. Neem al je familie of vrienden mee en ga op avontuur met de E-HS9.

DirectLease Een ruimtewonder pur sang

Uniek in ieder opzicht

Ieder aanzicht van de Hongqi E-HS9 is een genot om naar te kijken en bevat oogstrelende designelementen. Een ontwerp dat is ontstaan uit passie.

hongqi black front page image

Groots en indrukwekkend

De voorkant wordt gesierd door een imposante grille, met smalle koplampen en een bijzondere lichtsignatuur. De verticale knipperlichten accentueren het lijnenspel van de grille. Het rode sierelement op de motorkap is een verwijzing naar de herkomst van het merk Hongqi.

hongqi grey and black top side profile page image

Een functioneel design

Strakke lijnen en chromen sierdelen maken de zijkant van de Honqi E-HS9 stijlvol, aerodynamisch én functioneel. Zo licht het chromen paneel aan de achterzijde op wanneer de auto wordt opgeladen en fungeert deze als indicator voor de batterijcapaciteit.

hongqi black back page image

Elegant en speels

De brede achterkant heeft aan elkaar gekoppelde achterlichten die uit meerdere lijnen van LED bestaan. De remlichten bevatten een uniek LED-patroon, wat een meerdimensionaal en speels effect geeft aan deze ultra-chique SUV.

hongqi grey top view page image

Ruimtelijk en licht

De Hongqi E-HS9 is standaard uitgerust met een groot panoramadak. Het dak laat licht door, waardoor er een aangename en lichte ambience ontstaat, zonder dat jij of je passagiers verblind worden door de zon. Daarnaast kan het dak deels geopend worden, om te kunnen genieten van frisse lucht.


Zodra de Hongqi E-HS9 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner