Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Flexible Lease


Flexible Lease is net als private of zakelijke lease een full operational leaseproduct. Echter is er één groot verschil. Met flexible lease is jouw contract na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

Voor wie is Flexible Lease?
Flexible Lease is exclusief voor ondernemers. DirectLease wil dat er voor elke ondernemer een leaseauto beschikbaar is. Of je nu een starter, ZZP-er of een ondernemer bent met jarenlange ervaring, flexible lease is er voor jou! We begrijpen dat ondernemen op zich al uitdagend genoeg is, vandaar dat we jou met flexible lease zekerheid en flexibiliteit bieden. Klinkt goed toch?

Waarom Flexible Lease?

  • Alternatief
    Wil je graag een auto voor kortere duur rijden, maar wil je liever geen gebruik maken van autohuur of shortlease? Dan is flexible lease een goed alternatief. 
  • Baanhopper 
    Ben jij iemand die van nieuwe uitdagingen houdt en daarom vaak en snel van baan wisselt? De ene keer werk je aan projecten dicht bij huis en stap je op de fiets. Het jaar daarop moet je behoorlijk wat kilometers afleggen en is een auto toch wel handig. Met flexible lease bepaal jij voortaan hoe lang je in jouw auto rijdt. 
  • Jaarcontract
    Je hebt een nieuwe werknemer aangenomen die een auto van de zaak nodig heeft. Heeft deze werknemer een jaarcontract en durf je nog niet een langlopende verplichting aan te gaan? Dan biedt flexible lease jou uitkomst.

Waarom Flexible Lease van DirectLease?
Naast een aantrekkelijk maandtarief kun je bij ons ook kosteloos opzeggen. Doen andere leasemaatschappijen dat niet ook? Nee, DirectLease is de enige leaseaanbieder in Nederland waarbij jij jouw contract zonder kosten kan opzeggen. Prettig toch! Heb jij jouw leaseauto niet meer nodig? Dan kun je hem gewoon inleveren. Zonder afkoopsom, zonder addertjes, 'no questions asked'.

Goed om te weten
Voordat je gebruik kan maken van flexible lease, maakt een credit check onderdeel uit van de acceptatieprocedure. Benieuwd of je in aanmerking komt voor flexible lease? Mail ons dan het volgende:
- Een actueel KVK uittreksel
- De meest recente jaarrekening of tussentijdse cijfers

 

Nieuwsgierig?

Bekijk hier ons Flexible Lease aanbod.


Hoe werkt het

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind