Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Flexible Lease


Flexible Lease is een flexibel full operational leaseproduct, je aangeboden door DirectLease. Na het eerste jaar is je contract per maand opzegbaar. Hierdoor is Flexible Lease een zeer goed alternatief voor autohuur of shortlease.

Flexible Lease is exclusief voor ondernemers. Ook starters!

Alle ondernemers zijn bij ons van harte welkom, ook starters en ZZP-ers. Werk je veel projectmatig of heb je net iemand aangenomen met een jaarcontract en durf je niet een langlopende verplichting aan te gaan? Dan is Flexible Lease het flexibele mobiliteitsalternatief. Ondernemen is in deze tijd al uitdagend genoeg, een beetje zekerheid en flexibiliteit is best lekker, vind je niet?

Een credit check maakt overigens onderdeel uit van de acceptatieprocedure. We vragen je hiervoor een actueel KVK uittreksel te mailen inclusief de meest recente jaarrekening of tussentijdse cijfers. Je krijgt dan dezelfde dag nog een reactie hierop.

Snel schakelen, flexibel rijden.

Maandelijks opzegbaar

Na het eerste jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Als enige leaseaanbieder in Nederland biedt DirectLease je naast een zeer aantrekkelijk maandtarief ook kosteloze opzegbaarheid. Heb je de auto niet meer nodig, dan lever je hem gewoon weer in ! 

Zonder afkoopsom, zonder addertjes, 'no questions asked'.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk hier ons Flexible Lease aanbod.


Hoe werkt het

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind